<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
27.05.2015 19:30 1594

UniCredit Bank говорит, что СБУ вернула им изъятые при обыске документы

СБУ вернула все изъятые у UniCredit Bank документы.

Об этом заявила первый заместитель председателя правления банка Тамара Савощенко, сообщают Контракты со ссылкой на сайт банка.

 

"СБУ решила вернуть все изъятые у банка документы. UniCredit Bank доволен таким решением СБУ и считает инцидент исчерпанным. UniCredit Bank всегда готов, по требованию властей, предоставить в установленные сроки всю информацию, необходимую для расследования", - подчеркнула Тамара Савощенко.

Как сообщалось, 25 мая СБУ проводила обыски в UniCredit банка на предмет возможного финансирования терроризма клиентами банка.

Оценка материала:

5.00 / 1
UniCredit Bank говорит, что СБУ вернула им изъятые при обыске документы 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
27.05.2015 19:30 1594
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»