<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росієювсі новини дня
Політика
Україна
10.02.2016 1170

ХІІ Щорічний юридичний форум «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні - 2016»

Асоціація правників України запрошує взяти участь у заході, без якого вже неможливо уявити початок нового юридичного року - ХІI Щорічному юридичному форумі «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні - 2016», який відбудеться 26 лютого 2016 року у готелі Hilton, у м. Києві.

Дата: 26 лютого 2016 року

 

Місце проведення: Готель Hilton Kyiv (бул. Тараса Шевченка, 30, м. Київ, Україна)

За більш ніж десятиліття своєї роботи форум зарекомендував себе як найбільш масштабний та відкритий майданчик для спілкування між провідними юристами країни. Гострі теми, відверті відповіді, гарячі дискусії та фахові думки — ось, що в повній мірі характеризує Щорічний юридичний форум. Цьогоріч учасникам будуть запропоновані нові формати виступів та дискусій.

У програмі форуму:

Сесія 1: Відкрита дискусія з учасниками форуму: «Ключові події 2015 року. Відверто про головне».

Не чекайте панельних дискусій, презентацій, заздалегідь визначених спікерів. Чекайте на запитання, підсумки та прогнози, які разом з вами робитимуть провідні експерти.

Сесія 2: Панельна дискусія «Юристи у владі – чим вони можуть бути корисні для ринку юридичних послуг?»

Парламентарі, перші особи міністерств та відомств, очільники державних органів, які полишили юридичний бізнес та пішли на державну службу викликаються на допит найприскіпливіших колег.

Сесія 3: «Партнерство та бізнес-процеси в юридичній фірмі»

Дехто приймає виклики, дехто розширює склад партнерів та відкриває нові практики, дехто змінює стратегію роботи. Яка мотивація очільників успішних компаній, дізнаєтесь тут.

Сесія 4: «Міжнародні тенденції та тренди у розвитку ринку юридичних послуг»

Економічні та політичні процеси у світі та регіоні та їх вплив на юридичну практику, зміни у практиках та роздуми про «блакитний океан» представлять експерти з Білорусі, Грузії, України та Естонії.

Детальна інформація про Форум доступна за посиланням: http://uba.ua/ukr/events/1810/

З будь-яких  питань щодо заходу звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел./факсом: +380 (44) 492–88–48, e-mail: conference@uba.ua. Контактна особа – Ія Савченко.






Оценка материала:

5.00 / 1
ХІІ Щорічний юридичний форум «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні - 2016» 5.00 5 1
Політика / Україна
10.02.2016 1170
Еще материалы раздела «Україна»