<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росіївсі новини дня
04.05.2016 2273

Apple лишилась права на использование бренда IPHONE в Китае

Суд в Пекине отклонил иск компании Apple к китайской Xintong Tiandi Technology, согласно которому компания требовала вернуть эксклюзивные права на использование бренда «IPHONE».

Как сообщает Quartz, таким образом китайская компания в настоящее время владеет правом производить и продавать сумки и другие изделия из кожи под маркой «IPHONE». Кроме того, компания владеет сайтом в таким же названием.

Товарный знак «IPHONE» был зарегистрирован в Китае в 2007 году, то есть за пять лет до того, как Apple пришла на рынок и запатентовала названия на свои устройства. Суд постановил, что, поскольку компания по производству сумок достаточно известна в стране, это не вызовет противоречий по поводу узнаваемости бренда Apple.

Оценка материала:

5.00 / 1
Apple лишилась права на использование бренда IPHONE в Китае 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
04.05.2016 2273
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»