<
НОВИНИ ДНЯ: Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списативсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.05.2016 1881

У Києві відбудеться фестиваль «Київські Лаври – 2016»

Один з найбільших і найавторитетніших фестивалів поезії на пострадянському просторі – «Київські Лаври» – пройде цього року в Києві 19–25 травня в одинадцятий раз. Засновником і незмінним спонсором «КЛ» є журнал про сучасну культуру «ШО».

За роки існування фестивалю в ньому взяли участь понад 500 поетів з 24 країн світу. Одним зі своїх основних завдань організатори вважають підтримку сучасної української поезії.

У цьому році в Києві виступлять більше ніж сотня поетів з України, США, Великої Британії, Грузії, Росії, Німеччини, Ізраїлю. Нарівні з молодими українськими поетами з різних регіонів країни читатимуть свої вірші зірки сучасної поезії Сергій Жадан (Україна), Ігор Иртєньєв (Ізраїль), Олексій Цвєтков, Бахит Кєнжеєв, Андрій Грицман (США), Борис Херсонський (Україна), Шота Іаташвілі (Грузія ), Лев Рубінштейн (Росія) та ін.

Завдяки журналу про сучасну культуру «ШО» вхід на всі заходи вільний. Окрема подяка нашим постійним партнерам: фестиваль-ресторації «Диван» і кнайп-клубу «Купідон».

Чекаємо на фестивалі!

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві відбудеться фестиваль «Київські Лаври – 2016» 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.05.2016 1881
Еще материалы раздела «Суспільство»