НОВИНИ ДНЯ: Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°всі новини дня
Прес-релізи
Нерухомість
07.09.2016 446

Сучасна нерухомість - можливість жити по-новому

Кожна родина хоче жити окремо, але не у всіх є фінансова можливість. Ідеальним виходом з положення буде купити нерухомість в Чернівцях на етапі будівництва.

etapy_pokupki

Кожна молода сім'я намагається придбати власне житло. І це не дивно, тому що вити сімейне гніздечко краще в окремій квартирі. Адже вже давно перевірений факт, що якщо дівчина приходить в сім'ю чоловіка, то їй доводиться підкорятися свекрусі в питаннях ведення господарства. А це мало кому сподобається, адже кожному хочеться по-своєму організовувати побут і порядки в своїй родині. Ідеальним виходом з положення буде купити нерухомість в Чернівцях на етапі будівництва. Знайти хорошу пропозицыю можна на сайті http://suzirya-ltd.com. У цьому є ряд переваг:

• найперше, це вартість, яка буде набагато нижче, тому що забудовники пропонують квартири в будинках, які не здані в експлуатацію, набагато дешевше. Вони доступні ширшому колу населення. Деякі можуть подумати, що є ризики, але в цьому випадку потрібно звертатися в серйозні і перевірені компанії;

• друге - це те, що новобудови зводяться в районах з розвинутою інфраструктурою. У їх мешканців не буде проблем з походами в магазини, аптеки, з влаштуванням дитини в школу, садочок, тому що продаж нерухомості в Чернівцях здійснюється в таких районах, де це все є;

• третє - це сама квартира, яка відповідає всім європейським стандартам. Сам будинок зводиться з використанням новітніх якісних технологій. Що стосується квартир, то вони зовсім не схожі на «хрущовки» минулого століття, коли завдання у забудовників було просто забезпечити, якомога більшу кількість громадян житлом, а про комфорт ніхто не замислювався. На сьогоднішній день це питання цікавить обидві сторони в першу чергу. Відповідно, нерухомість в Чернівцях відрізняється комфортністю, тому що є всі умови для якісного життя сучасної сім'ї.

Переваги сучасних квартир

На відміну від квартир старого фонду, новобудови можуть похвалитися просторою, світлою житловою площею з новою сантехнікою, електричною розводкою, сучасними вікнами і дверима. Часто є можливість планування за власним проектом. І вже не потрібно жити в квартирах, зроблених за шаблоном.

Що стосується самого будинку, в якому знаходиться квартира, то тут також є, чим похвалитися: новий, завжди працюючий ліфт, світлі гарні сходи, порядок в під'їздах.

І останній, важливий аргумент - це упорядкований двір з дитячими майданчиками та зонами відпочинку, стоянкою. Без цього всього сучасний житель вже просто не може обійтися, тому що це зручно, красиво і правильно. Сучасна квартира в новобудові просто не може не сподобатися.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сучасна нерухомість - можливість жити по-новому 5.00 5 1
Прес-релізи / Нерухомість
07.09.2016 446
Еще материалы раздела «Нерухомість»