НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
27.10.2016 785

Путін просуватиметься далі вглиб України – вважає американський експерт

Росія ще не закінчила на Донбасі, вона все ще в Україні, все ще "жива".

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів експерт Інституту вивчення війни і миру Колумбійського університету в Нью-Йорку, автор статей на українську тематику Лінкольн Мітчелл.

Він також оцінив перспективу великого вторгнення в Україну.

"На жаль, це може статися. Та я не в тій ситуації, щоб вгадувати, але судячи з того, що ми побачили у виконанні президента Путіна за останні 5-10 років, згодом він стає більш, а не менш агресивним. Ця проблема нікуди не поділася", - вважає Мітчелл. "Він (Путін - Ред.) думає так: "Я можу піти на Донбас. І це нормально. Я можу піти на Крим. І це нормально". Він потроху просувається далі вглиб України", - вважає американський експерт.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін просуватиметься далі вглиб України – вважає американський експерт 5.00 5 1
Політика / Україна
27.10.2016 785
Еще материалы раздела «Україна»