НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
22.07.2009 19:51 14781

Определена стоимость самых дорогих брендов украинского авторынка. Уточнение в рейтинге

Рейтинговый журнал «ГVардия» и издательский дом «Галицкие контракты» определили стоимость самых дорогих корпоративных брендов украинского авторынка.

Самым дорогим брендом среди автоимпортеров стала группа компаний «НИКО»*: стоимость бренда оценена в 1 512,612 млн грн. Рейтинг брендов автодилеров возглавила группа компаний «ВІДІ ГРУП» - 540,150 млн грн. Первую позицию в сегменте автомобилестроения занял ЗАЗ – Запорожский автомобилестроительный завод – со стоимостью бренда 1 413,705 млн грн.

 

Методика рейтинга основана на использовании доходного подхода (методов дисконтирования денежных потоков), строящегося на учете реального экономического эффекта, получаемого при реализации товаров и услуг компании. В рейтинге принимали участие компании, ответившие на запрос «ГVардии», и компании, информация о которых доступна из открытых источников.

*Информация о бренде группы компаний «НИКО» в рейтинговой таблице была подана некорректно. Следует читать: NIKO (Mitsubishi, AUDI, Chery, Mazda, Porsсhe). Редакция приносит свои извинения.

 

Оценка материала:

3.40 / 5
Определена стоимость самых дорогих брендов украинского авторынка. Уточнение в рейтинге 3.40 5 5
Прес-релізи / Авторинок
22.07.2009 19:51 14781
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 348
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 291
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 268
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 256
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 363