НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Політика
Україна
12.12.2016 1173

Савченко и Минск. Кінь звичайний троянський?

Народный депутат Надежда Савченко подтвердила следователям Службы безопасности Украины, посещала Минск, где общалась с лидерами "ДНР" и "ЛНР" Александром Захарченко и Игорем Плотницким.  Предполагают, что за спинами официальных переговорщиков трехсторонней контактной группы бывший политзаключенный России Савченко и пророссийские боевики могли говорить о пленных. Нардеп не предупреждала СБУ о поездке в Минск.Советник председателя СБУ Юрий Тандит сообщил, что ведомство собирает информацию о поездке Надежды Савченко в Беларусь – как и относительно поездок других политиков в другие страны. Сама Савченко уже несколько раз отказывалась отвечать на вопросы журналистов относительно этой встречи. Что об этом говорят сегодня?

Віталій Чепінога, депутат

Надю Савченко було придумано для того, шоб в фейсбуці було що ліниво "перемивать" между дєлом, поки настоящі зрадники нічого стоящого зрадницького не втнули... Тіпа, як пупиришки з упаковки лопать... ))

Надя - це цифрова технологія, Big Data колективного несвідомого... Made in Skolkovo...

Насправді її нема і не було ніколи. Ніхто не бачив. Тільки Добкін-молодший раз бачив. За колоною стояла... А потом дракон прийшов, накричав на обох і прогнав... Непонятно чим кончилось...

Олександр Михельсон, блогер

Із терористами стрічатись
Не так уже й безпечно, Надь.
Бо всі подумають: що сталось,
Б..?

Владіслав Мусієнко, фотограф

Кінь звичайний троянський

Mox Perkalaba, продюсер

згадав собі раптом у звязку з надюхою асвабадітілніцою
коктейль "трипшик" - на кружку пива три раза пшикнути дихлофосом.
кажуть торкає не по дєцки.
дивний ланцюжок асоціацій

Сергій Іванов, блогер

Побачив тред, де ціла низка депутатів від "Батьківщини" ображається на недостатню увагу медіа. Хочу терміново виправити цю ситуацію і, користуючись нагодою, з'ясувати, з якою метою народний депутат Надія Савченко зустрічалася в Мінську з ватажками бойовиків т.з. ЛНР і ДНР Плотницьким і Захарченком. Про що говорили, хто уповноважив etc. За даними моїх джерел, автомобіль з депутатом Савченко д/н АА 7283 МК перетнув державний кордон у ніч з 6 на 7 грудня, повернувся в Україну 8 грудня.  Рекомендую колегам Надії, які читають мою стрічку і не є такими толерантними до "дирявих", зробити відповідні запити до відповідних органів.

Ігор Мосійчук, депутат

В мене контексті сьогоднішнього дня одне питання:

- Чи справді Надія Савченко проводила таємні переговори з очільниками ДНР та ЛНР?

Якщо це так то вона має скласти мандат народного депутата і постати перед українським правосуддям! Чи не так?

Антон Ходза, блогер

2017 рік:
- Росія в ООН вимагає звільнення Савченко, яка вже пів року знаходиться в українській тюрмі
- ЛДПР запускає інформаційну хвилю SaveOurNadya
- Путін під час зустрічі з Порошенко постійно наголошує на необхідності її звільнення
- Україна готова обміняти савченко на трьох українських заручників
- ПАСЄ закликає сторони до мудрості та порозуміння

Юрий Романенко, Украинский институт Будущего

По Савченко.  Если, что то крякает как ФСБшная утка, выглядит как ФСБшная утка, и действует как ФСБшная утка, то это таки да и есть ФСБшная утка. Чего вы удивляетесь?
И так будет всегда, пока у нас будут думать только о пиаре. Руководители фракций, политики, журналисты, которые будут бежать один поперед одного к очередному герою, вместо того, чтобы задаваться вопросом "Кому выгодно?" то или иное действие безотносительно того, как выглядит субъект в нем задействованный.
А так все попали в дурацкую ситуацию. И президент, и Тимошенко, и журналисты, и блогеры расписывающие хэштеги #freesavchenko, когда нужно было просто задавать вопрос - кому выгодно? Вот теперь жрите.

P.S.: Проще говоря, если кто-то выглядит как функция, поступает как функция, озвучивает темы как функция, то это функция. Безотносительно того, что думает этот человек на самом деле. Вот это я говорю. Более того, это может быть даже прекрасный человек.

Богдан Яременко, дипломат

Народ обрав, і Савченко поїхала боротися за нього в Мінськ. І нічого страшного. Гірше було б, якби борючись за народ Савченко почала робити хірургічні операції або завантажувати твели в ядерні реактори.

Макс Колесников, блогер

Общество заткнется, считает Вера Савченко. В голову бутылкой с коктейлем Молотова не получала просто. Общество, понимаешь, заткнется. Ага, щаз.

Уявимо, що якийсь народний депутат таємно зустрівся з Захарченко та Плотницьким.
Особисто мені байдужа формальна тема зустрічі. Бо жодної теми ці два клована не вирішують без Москви. Будь які прямі перемовини з цими зіцпрєдсєдатєлями - це визнання внутрішнього конфлікту всупереч правді - війну на Сході України почали та підтримують росіяни, тільки вони можуть її зупинити.  А фамілія депутата немає ніякого значення. Фракція - має. Привіт шанувальникам Бабківщини.

Алена Яхно, журналист и помощник депутата

Скучно в ФБ, когда нет нормальной "зрады". Савченко не предлагать)

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Савченко и Минск. Кінь звичайний троянський? 5.00 5 1
Політика / Україна
12.12.2016 1173
Еще материалы раздела «Україна»