НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
23.03.2017   Балаклія, Харківська обл., Україна   Соцмережі

Балаклія: вибухова диверсія

"Вночі 23 березня на території військового складу Міністерства оборони України, що розташований у м. Балаклія Харківської області, виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. На території військового складу спостерігаються вибухи різної інтенсивності. Триває евакуація громадян з міста, а також з прилеглих населених пунктів — сіл Вербівка та Яковенкове. Сформовано 6 евакуаційних пунктів, куди доправляють людей. Задіяно 74 автобуси та 24 карети швидкої медичної допомоги. Станом на 10 ранку 23 березня вже евакуйовано 19 тисяч громадян. Про це повідомив заступник директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС Петро Коротинський.
“За оперативною інформацією, загиблих і постраждалих на місці події немає. В зоні можливого ураження відключено електро- та газопостачання з метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій. Рух пасажирського транспорту по залізничній станції “Балаклія” призупинено. В прилеглих до місця події районах заборонено рух автомобільного транспорту. На залізничній станції “Шебелинка” чергують два пожежні потяги”, - зазначив Петро Коротинський.
За словами заступника директора Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС на місці розгорнуто штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з головою Харківської облдержадміністрації Юлією Світличною. Працює оперативна група ДСНС України, яку очолює тимчасово виконуючий обов’язки Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олег Мельчуцький. Відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій прийнято ряд першочергових заходів щодо захисту населення і територій, у тому числі продовження проведення евакуації громадян.
На місці події від ДСНС задіяно 330 рятувальників та 55 одиниць техніки. Приведено у готовність резервні сили та засоби ДСНС, у тому числі 12 піротехнічних розрахунків. Загалом, до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено близько 500 чоловік та 150 одиниць техніки. Охорону правопорядку забезпечують представники Національної поліції України", - ДСНС.
"Охорону арсеналів, баз та складів, на яких зберігаються боєприпаси, посилено. Значної шкоди обороноздатності країни в результаті надзвичайної події на арсеналі поблизу міста Балаклія у Харківській області не завдано", — міністр оборони Степан Полторак. За його словами, значна частина боєприпасів з початку проведення антитерористичної операції була роззосереджена на інші об’єкти зберігання.
У зв’язку із надзвичайною ситуацією, Міністерство оборони України звертається до усіх громадян з проханням бути пильними та оперативно повідомляти у правоохоронні органі про усіх підозрілих осіб, які знаходяться поблизу військових об’єктів!

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
ВМС, Новый Год, дети, мода, люди, общество, Війна, Киевщина, Нацгвардия, животные, путешествия, стихийные бедствия, технологии, Львів, музыка, карантин, терроризм, пляжи, автомобили, портрет, традиции, соревнования, учения, протесты, НАТО, Зеленский, марш, митинги, зима, обстрелы, праздники, город, коронавирус, Донбасс, солдат, самолеты, фотопроект, передовая, медицина, выборы, суд, война, Дмитрий Дятлов, женщины, выставки, военная техника, Крым, фестивали, #Євромайдан, природа, фотоконкурсы, Карпаты, пожары, история, ВСУ, полиция, авиация, столкновения, церковь, сборная Украины, спорт, Бахмут, показы, Россия, Верховная Рада, ДСНС, пандемия, Одесса, дизайн, футбол, культура, живопись, Польша, Киев, акции, Майдан, мир, искусство, политика, пейзажи, Сергей Смоленцев, туризм, ЗСУ, юмор, оккупация, Порошенко, корабли, Путин, архитектура, визиты, тест-драйв, фотоподборки, США, фотография, Китай, Александр Зубко, Динамо, Шахтер, уикенд, экология

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36