НОВИНИ ДНЯ: На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тижденьвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
24.03.2017   Зарічне, Рівненська обл., Україна   Facebook/ Інна Білецька, irivne.info

Сотні бурштинокопачів на Рівненщині блокували поліцію: будете мати ще один Донецьк!

У Зарічному, що на Рівненщині, бурштинокопачі заблокували управління поліції. Вони вимагали, щоб правоохоронці не заважали їм займатися видобутком бурштину. Як стверджують у поліції, це мирна акція протесту, на якій були присутні більше 100 осіб: “Біля Зарічненського управління поліції триває мирна акція. Присутні близько 170 осіб. Порушень правопорядку виявлено не було. Громадяни вимагають, щоб поліція не заважала їм видобувати бурштин”.
Журналіст Інна Білецька, з місця подій: "Зарічненський райвідділок. Дуже гаряче. Щойно прозвучало – будете мати ще один Донецьк!
В Боровій працювало до сотні помп, кажуть в поліції. Працювали мотори стаціонарно. Як на заводі – з ранку до вечора. Сюди спецпідрозділи не заходили раніше і люди навіть не прибирали помпи з урочищ.
Місцеві кажуть, заробітки невеликі. Кому платили по 100 доларів з помпи не зізнаються, бо впевнені, що за таке можуть прикопати або спалити хату. І от в село заїхали поліцейські з райвідділком з спецпризначенцями. Виник конфлікт. Люди кажуть, що кидали світло-шумові гранати і стріляли під школою. Претензії до кількох місцевих поліцейських.
Протестують кілька сотень людей з різними вимогами і з різних сіл. Головна вимога – не чіпати і дати працювати. Найчастіше звучать слова "аваков", "мєнти" і "другий донбас".
До війни ці люди по 9 місяців у році працювали у Москві. Тепер ніде. Мороз по шкірі. Сама б за вуха тягнула сюди всіх 450 нардепів, щоб не з журналістами боролось, а попереджали велику біду".
Згодом, розійшлися мирно.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
ВМС, пляжи, город, визиты, традиции, полиция, общество, столкновения, искусство, путешествия, Бахмут, женщины, юмор, фестивали, Динамо, выставки, архитектура, Путин, зима, пандемия, Нацгвардия, туризм, Крым, Верховная Рада, мода, живопись, Дмитрий Дятлов, Одесса, уикенд, Львів, Порошенко, Новый Год, люди, #Євромайдан, митинги, Зеленский, Шахтер, обстрелы, тест-драйв, Майдан, технологии, медицина, Сергей Смоленцев, фотопроект, музыка, спорт, марш, Карпаты, пожары, фотоконкурсы, портрет, культура, футбол, история, авиация, корабли, суд, Польша, дети, НАТО, самолеты, праздники, Донбасс, Россия, Киевщина, Війна, церковь, Китай, передовая, оккупация, фотография, учения, дизайн, ЗСУ, солдат, терроризм, автомобили, война, протесты, ВСУ, экология, политика, США, животные, выборы, сборная Украины, стихийные бедствия, парады, Александр Зубко, карантин, военная техника, природа, ДСНС, фотоподборки, пейзажи, Киев, соревнования, акции, коронавирус, мир

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36