<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
24.03.2017   Зарічне, Рівненська обл., Україна   Facebook/ Інна Білецька, irivne.info

Сотні бурштинокопачів на Рівненщині блокували поліцію: будете мати ще один Донецьк!

У Зарічному, що на Рівненщині, бурштинокопачі заблокували управління поліції. Вони вимагали, щоб правоохоронці не заважали їм займатися видобутком бурштину. Як стверджують у поліції, це мирна акція протесту, на якій були присутні більше 100 осіб: “Біля Зарічненського управління поліції триває мирна акція. Присутні близько 170 осіб. Порушень правопорядку виявлено не було. Громадяни вимагають, щоб поліція не заважала їм видобувати бурштин”.
Журналіст Інна Білецька, з місця подій: "Зарічненський райвідділок. Дуже гаряче. Щойно прозвучало – будете мати ще один Донецьк!
В Боровій працювало до сотні помп, кажуть в поліції. Працювали мотори стаціонарно. Як на заводі – з ранку до вечора. Сюди спецпідрозділи не заходили раніше і люди навіть не прибирали помпи з урочищ.
Місцеві кажуть, заробітки невеликі. Кому платили по 100 доларів з помпи не зізнаються, бо впевнені, що за таке можуть прикопати або спалити хату. І от в село заїхали поліцейські з райвідділком з спецпризначенцями. Виник конфлікт. Люди кажуть, що кидали світло-шумові гранати і стріляли під школою. Претензії до кількох місцевих поліцейських.
Протестують кілька сотень людей з різними вимогами і з різних сіл. Головна вимога – не чіпати і дати працювати. Найчастіше звучать слова "аваков", "мєнти" і "другий донбас".
До війни ці люди по 9 місяців у році працювали у Москві. Тепер ніде. Мороз по шкірі. Сама б за вуха тягнула сюди всіх 450 нардепів, щоб не з журналістами боролось, а попереджали велику біду".
Згодом, розійшлися мирно.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Одесса, военная техника, Бахмут, Верховная Рада, мир, фотопроект, оккупация, самолеты, соревнования, технологии, Крым, #Євромайдан, учения, Зеленский, автомобили, протесты, визиты, люди, Порошенко, марш, Киев, Новый Год, Киевщина, путешествия, дизайн, туризм, столкновения, пейзажи, обстрелы, выборы, портрет, акции, дети, животные, США, уикенд, пандемия, футбол, общество, праздники, стихийные бедствия, солдат, передовая, история, юмор, Карпаты, полиция, природа, зима, Війна, мода, фотография, показы, выставки, Нацгвардия, Львів, фотоподборки, суд, Шахтер, ЗСУ, митинги, пожары, искусство, Майдан, церковь, экология, коронавирус, НАТО, ВСУ, Динамо, терроризм, живопись, Россия, культура, корабли, фестивали, Путин, сборная Украины, спорт, Александр Зубко, политика, музыка, фотоконкурсы, традиции, карантин, город, Донбасс, ДСНС, ВМС, женщины, Китай, архитектура, тест-драйв, медицина, авиация, Польша, война, Дмитрий Дятлов, пляжи, Сергей Смоленцев

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36