НОВИНИ ДНЯ: В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експертвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
26.05.2017   Київ, Україна   bykvu.com/ Кличко - мер

Новий сучасний дитячий садочок на Осокорках

У Дарницькому районі майже 2 тисячі дітей перебувають у черзі на зарахування в дитсадки. Тому я дуже радий сьогодні відкривати новий дитсадок - гарний, сучасний, комфортний. А загалом цього року у Дарницькому районі планується створити 660 місць у дитсадках, що є найвищим показником по місту. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час відкриття дитсадка-новобудови № 370 у Дарницькому районі.
"Дитсадок №370 побудований за рахунок пайової участі забудовника, який взяв на себе відповідальність облаштувати соціальні заклади в тих кварталах, які будує. Забудовникам важливо не забувати про соціальну інфраструктуру - дитсадки, парки, школи, дитячі і спортивні майданчики", - підкреслив Віталій Кличко. Дитсадок вже переданий до комунальної власності.
У закладі облаштовані спортивна і музична зали, ігротека, комп’ютерний клас і все, що потрібно дітям для гармонійного розвитку і виховання. У дитсадку будуть виховуватися 120 дітей. "Він облаштований, сучасний, світлий, з технологіями енергозбереження, відповідає всім сучасним стандартам. Впевнений, і батькам, і дітям садочок сподобається", - наголосив мер Києва.
Він відзначив, що минулого року у Києві збудували та відновили 7 дитсадків. Цього року планується відкрити 10 дитячих садків: 4 з них - новозбудовані, та 6 - реконструйовані. "Можливо, встигнемо зробити 11, - зазначив Віталій Кличко. - Але черга залишається. На сьогодні у Києві більше 10 тис дітей у черзі. І наше завдання - аби за 2-3 роки черг до дошкільних навчальних закладів столиці не було".
Загалом цього року у Дарницькому районі планується створити 660 місць в дитячих садочках, що є найбільшим показником по місту. Зокрема, на Позняках до кінця року відкриється новий дитсадок на 280 місць.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
медицина, дети, спорт, ВМС, парады, Донбасс, сборная Украины, праздники, фотопроект, зима, Карпаты, автомобили, пожары, фотография, портрет, Сергей Смоленцев, ДСНС, Динамо, Шахтер, война, животные, #Євромайдан, Россия, НАТО, Киевщина, музыка, Польша, передовая, Одесса, ВСУ, природа, политика, ЗСУ, искусство, Александр Зубко, технологии, столкновения, Дмитрий Дятлов, женщины, фестивали, солдат, обстрелы, путешествия, показы, живопись, пляжи, архитектура, мир, люди, Киев, традиции, общество, мода, выборы, стихийные бедствия, культура, выставки, визиты, церковь, история, Бахмут, марш, США, протесты, пандемия, экология, суд, Верховная Рада, дизайн, полиция, Майдан, Крым, учения, футбол, Нацгвардия, коронавирус, Путин, терроризм, уикенд, туризм, юмор, акции, пейзажи, корабли, Новый Год, фотоконкурсы, Львів, самолеты, карантин, Зеленский, Китай, Порошенко, митинги, военная техника, город, авиация, Війна, соревнования, оккупация, фотоподборки

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36