НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
26.05.2017   Київ, Україна   bykvu.com/ Кличко - мер

Новий сучасний дитячий садочок на Осокорках

У Дарницькому районі майже 2 тисячі дітей перебувають у черзі на зарахування в дитсадки. Тому я дуже радий сьогодні відкривати новий дитсадок - гарний, сучасний, комфортний. А загалом цього року у Дарницькому районі планується створити 660 місць у дитсадках, що є найвищим показником по місту. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час відкриття дитсадка-новобудови № 370 у Дарницькому районі.
"Дитсадок №370 побудований за рахунок пайової участі забудовника, який взяв на себе відповідальність облаштувати соціальні заклади в тих кварталах, які будує. Забудовникам важливо не забувати про соціальну інфраструктуру - дитсадки, парки, школи, дитячі і спортивні майданчики", - підкреслив Віталій Кличко. Дитсадок вже переданий до комунальної власності.
У закладі облаштовані спортивна і музична зали, ігротека, комп’ютерний клас і все, що потрібно дітям для гармонійного розвитку і виховання. У дитсадку будуть виховуватися 120 дітей. "Він облаштований, сучасний, світлий, з технологіями енергозбереження, відповідає всім сучасним стандартам. Впевнений, і батькам, і дітям садочок сподобається", - наголосив мер Києва.
Він відзначив, що минулого року у Києві збудували та відновили 7 дитсадків. Цього року планується відкрити 10 дитячих садків: 4 з них - новозбудовані, та 6 - реконструйовані. "Можливо, встигнемо зробити 11, - зазначив Віталій Кличко. - Але черга залишається. На сьогодні у Києві більше 10 тис дітей у черзі. І наше завдання - аби за 2-3 роки черг до дошкільних навчальних закладів столиці не було".
Загалом цього року у Дарницькому районі планується створити 660 місць в дитячих садочках, що є найбільшим показником по місту. Зокрема, на Позняках до кінця року відкриється новий дитсадок на 280 місць.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
церковь, Зеленский, Киевщина, коронавирус, туризм, выставки, передовая, полиция, ВМС, Китай, фестивали, фотография, дети, солдат, природа, Россия, фотоконкурсы, история, Шахтер, зима, культура, выборы, портрет, Динамо, уикенд, Одесса, Війна, Путин, Львів, женщины, футбол, юмор, авиация, #Євромайдан, экология, животные, самолеты, обстрелы, Порошенко, Крым, спорт, карантин, протесты, ЗСУ, традиции, тест-драйв, медицина, общество, дизайн, мир, фотоподборки, пандемия, показы, Новый Год, путешествия, музыка, акции, Нацгвардия, стихийные бедствия, живопись, Александр Зубко, США, суд, город, пляжи, праздники, Майдан, Донбасс, Бахмут, митинги, военная техника, марш, столкновения, автомобили, искусство, визиты, архитектура, корабли, политика, соревнования, Верховная Рада, НАТО, война, терроризм, учения, Польша, Киев, фотопроект, пожары, Карпаты, технологии, ВСУ, ДСНС, оккупация, мода, Сергей Смоленцев, пейзажи, сборная Украины, люди, Дмитрий Дятлов

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36