<
НОВИНИ ДНЯ: Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологинівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
26.05.2017   Київ, Україна   bykvu.com/ Кличко - мер

Новий сучасний дитячий садочок на Осокорках

У Дарницькому районі майже 2 тисячі дітей перебувають у черзі на зарахування в дитсадки. Тому я дуже радий сьогодні відкривати новий дитсадок - гарний, сучасний, комфортний. А загалом цього року у Дарницькому районі планується створити 660 місць у дитсадках, що є найвищим показником по місту. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час відкриття дитсадка-новобудови № 370 у Дарницькому районі.
"Дитсадок №370 побудований за рахунок пайової участі забудовника, який взяв на себе відповідальність облаштувати соціальні заклади в тих кварталах, які будує. Забудовникам важливо не забувати про соціальну інфраструктуру - дитсадки, парки, школи, дитячі і спортивні майданчики", - підкреслив Віталій Кличко. Дитсадок вже переданий до комунальної власності.
У закладі облаштовані спортивна і музична зали, ігротека, комп’ютерний клас і все, що потрібно дітям для гармонійного розвитку і виховання. У дитсадку будуть виховуватися 120 дітей. "Він облаштований, сучасний, світлий, з технологіями енергозбереження, відповідає всім сучасним стандартам. Впевнений, і батькам, і дітям садочок сподобається", - наголосив мер Києва.
Він відзначив, що минулого року у Києві збудували та відновили 7 дитсадків. Цього року планується відкрити 10 дитячих садків: 4 з них - новозбудовані, та 6 - реконструйовані. "Можливо, встигнемо зробити 11, - зазначив Віталій Кличко. - Але черга залишається. На сьогодні у Києві більше 10 тис дітей у черзі. І наше завдання - аби за 2-3 роки черг до дошкільних навчальних закладів столиці не було".
Загалом цього року у Дарницькому районі планується створити 660 місць в дитячих садочках, що є найбільшим показником по місту. Зокрема, на Позняках до кінця року відкриється новий дитсадок на 280 місць.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
автомобили, история, показы, Дмитрий Дятлов, выборы, обстрелы, Киев, учения, праздники, пожары, оккупация, корабли, Карпаты, Новый Год, сборная Украины, культура, спорт, зима, митинги, природа, визиты, ВМС, солдат, карантин, самолеты, акции, Польша, передовая, военная техника, Нацгвардия, мода, Киевщина, архитектура, НАТО, музыка, пейзажи, Шахтер, живопись, фотоконкурсы, ЗСУ, дети, мир, ВСУ, фестивали, Динамо, юмор, футбол, коронавирус, полиция, протесты, суд, Порошенко, Війна, политика, женщины, медицина, Майдан, люди, Александр Зубко, традиции, общество, Донбасс, фотография, искусство, США, выставки, война, Крым, Одесса, технологии, стихийные бедствия, ДСНС, парады, Россия, Сергей Смоленцев, Верховная Рада, Путин, туризм, пляжи, Зеленский, город, марш, авиация, фотоподборки, портрет, животные, дизайн, терроризм, путешествия, столкновения, пандемия, Китай, соревнования, фотопроект, экология, #Євромайдан, церковь, Львів, Бахмут, уикенд

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36