<
НОВИНИ ДНЯ: Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
26.05.2017   Київ, Україна   bykvu.com/ Кличко - мер

Новий сучасний дитячий садочок на Осокорках

У Дарницькому районі майже 2 тисячі дітей перебувають у черзі на зарахування в дитсадки. Тому я дуже радий сьогодні відкривати новий дитсадок - гарний, сучасний, комфортний. А загалом цього року у Дарницькому районі планується створити 660 місць у дитсадках, що є найвищим показником по місту. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час відкриття дитсадка-новобудови № 370 у Дарницькому районі.
"Дитсадок №370 побудований за рахунок пайової участі забудовника, який взяв на себе відповідальність облаштувати соціальні заклади в тих кварталах, які будує. Забудовникам важливо не забувати про соціальну інфраструктуру - дитсадки, парки, школи, дитячі і спортивні майданчики", - підкреслив Віталій Кличко. Дитсадок вже переданий до комунальної власності.
У закладі облаштовані спортивна і музична зали, ігротека, комп’ютерний клас і все, що потрібно дітям для гармонійного розвитку і виховання. У дитсадку будуть виховуватися 120 дітей. "Він облаштований, сучасний, світлий, з технологіями енергозбереження, відповідає всім сучасним стандартам. Впевнений, і батькам, і дітям садочок сподобається", - наголосив мер Києва.
Він відзначив, що минулого року у Києві збудували та відновили 7 дитсадків. Цього року планується відкрити 10 дитячих садків: 4 з них - новозбудовані, та 6 - реконструйовані. "Можливо, встигнемо зробити 11, - зазначив Віталій Кличко. - Але черга залишається. На сьогодні у Києві більше 10 тис дітей у черзі. І наше завдання - аби за 2-3 роки черг до дошкільних навчальних закладів столиці не було".
Загалом цього року у Дарницькому районі планується створити 660 місць в дитячих садочках, що є найбільшим показником по місту. Зокрема, на Позняках до кінця року відкриється новий дитсадок на 280 місць.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
марш, ЗСУ, учения, традиции, столкновения, США, сборная Украины, туризм, спорт, юмор, Динамо, передовая, праздники, мода, корабли, пляжи, живопись, Киев, Киевщина, Верховная Рада, стихийные бедствия, Польша, природа, митинги, архитектура, животные, автомобили, терроризм, музыка, технологии, фотоконкурсы, визиты, парады, оккупация, медицина, война, путешествия, Майдан, Путин, пожары, акции, авиация, Нацгвардия, суд, Китай, портрет, дети, культура, полиция, военная техника, пейзажи, Бахмут, соревнования, ВСУ, выборы, политика, НАТО, Зеленский, фотопроект, искусство, Сергей Смоленцев, люди, коронавирус, Новый Год, обстрелы, солдат, Россия, Крым, Шахтер, Дмитрий Дятлов, Порошенко, #Євромайдан, общество, экология, Александр Зубко, зима, история, выставки, дизайн, город, ДСНС, карантин, фотоподборки, показы, футбол, самолеты, Війна, мир, пандемия, фестивали, женщины, фотография, церковь, ВМС, Карпаты, уикенд, протесты, Одесса, Донбасс, Львів

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36