<
НОВИНИ ДНЯ: Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценаріївсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
10.10.2017   Україна   3-й окремий полк спеціального призначення
14459 Метки:  учения, ВСУ, спецназ, ССО.

«Чорна п’ятниця»: вишкіл для бажаючих служити у Силах спеціальних операцій

Минулої п'ятниці військовослужбовці з різних підрозділів Збройних сил України взяли участь у вишколі під назвою "Чорна п'ятниця". Це один з етапів відбору, метою якого є проходження 5-го кваліфікаційного курсу для відбору кандидатів саме для служби в 3 окремому полку спецпризначення Сил спеціальних операцій (м. Кропивницький).
В «Чорну п’ятницю» на учасників курсу чекали фізичні вправи, виконувати які вони мусили в надважких умовах з додатковим навантаженням і по коліна в багнюці. При цьому час від часу їх поливали з брандспойтів потужним струменем води.
Позивний Parker, інструктор: "Ми намагаємось максимально підготувати їх до тієї реальності, яка буде в них під час відбору. Зараз ми готуємо їх до селекції: тренуємо, намагаємося вмотивувати. Переважно тут люди, які самостійно виявили бажання служити в ССО. Сьогодні для них "Чорна п'ятниця", в цей день йдуть ті, хто менш вмотивований. Ті, хто більш вмотивований, з сильним характером і впевнений у собі, лишаються та рухаються далі".
В "Чорну п’ятницю" учасники курсу мали продемонструвати свою фізичну та моральну витривалість, вміння працювати в колективі, готовність через надзусилля виконувати поставлену задачу та йти до кінця. Серед вправ, які виконували курсанти, були колоди: перекочування, прес, підіймання та присідання, при цьому бійців поливали холодною водою. Далі на всіх чекало перетягування, підіймання та перекочування великих коліс, вправи з мішками та власними рюкзаками, вагою в 20 кілограмів. Потім – статичні вправи і смуга перешкод. Весь комплекс тривав понад чотири години.
Командир підрозділу 3 ОП СпП: "Це відбувається з метою підготовки кандидатів на проходження кваліфікаційного курсу виключно для підрозділів 3 ОП СпП. Ми запросили до проходження курсу всіх військовослужбовців ЗСУ, в тому ж числі Сил спеціальних операцій. Як правило, хлопці, які проходять до нас - вмотивовані і розуміють, куди йдуть. І найголовніше - для них це один з єдиних шансів потрапити до ССО".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
люди, корабли, искусство, выставки, НАТО, Одесса, фотопроект, дети, визиты, женщины, фотоподборки, Новый Год, дизайн, обстрелы, Польша, самолеты, Сергей Смоленцев, технологии, политика, церковь, мода, Крым, пляжи, ЗСУ, протесты, пожары, пандемия, авиация, #Євромайдан, митинги, музыка, портрет, сборная Украины, Дмитрий Дятлов, тест-драйв, стихийные бедствия, Динамо, Війна, коронавирус, общество, зима, столкновения, автомобили, Китай, туризм, традиции, Киевщина, марш, спорт, Порошенко, мир, культура, Шахтер, полиция, Россия, солдат, терроризм, Путин, учения, соревнования, фестивали, акции, Нацгвардия, Майдан, карантин, город, оккупация, футбол, живопись, Донбасс, путешествия, Верховная Рада, история, архитектура, Александр Зубко, Зеленский, ВСУ, Львів, выборы, природа, военная техника, Карпаты, суд, война, фотоконкурсы, фотография, Киев, юмор, ДСНС, ВМС, уикенд, США, Бахмут, праздники, медицина, пейзажи, животные, передовая, экология, парады

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36