НОВИНИ ДНЯ: Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочаткувсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
10.01.2018   Львівська обл., Україна   zaxid.net, Варта-1
13532 Метки:  протесты, акции, граница.

Мітингувальники перекрили дороги до трьох пунктів пропуску на Львівщині

10 січня, приблизно о 10:00 мітингувальники перекрили дорогу до пунктів пропуску «Шегині – Медика» та «Рава-Руська – Гребенне», що на українсько-польському кордоні. Згодом митники повідомили про перекриття дороги у селі Роснівка, що приблизно у 10 км від пункту пропуску «Краковець –Корчова».
У Шегинях протестувальники пообіцяли патрульним, що кожні 30 хвилин пропускатимуть по 10 автомобілів, щоб уникнути сутичок між активістами та людьми, що їдуть за кордон. Станом на 14:30 протестувальники розблокували дорогу до Шегинь та Краковця.
Мітингувальники виступають проти змін до Подактового кодексу, які набули чинності з початку року. Раніше протестувальники анонсовували, що 10 січня перекриють дороги до усіх пунктів пропуску на Львівщині.
Додамо, що поліція Волині також інформує, що протестувальники перекрили дорогу до пункту пропуску у Ягодині. Акція протесту розпочалась приблизно о 9:00.
Станом на 15:00, за інформацією поліції, люди розблокували дороги до усіх трьох пунктів пропуску на кордоні із Польщею.
Нагадаємо, що змінами до Податкового кодексу передбачено, що без мита в Україну можна ввозити товари в ручному або супроводжуваному багажі сумою до 150 євро (в аеропортах – до 1000 євро) і вагою до 50 кг. Однак ці норми діятимуть для тих, хто був відсутній в Україні більше 24 годин і в'їжджає до країни не частіше одного разу протягом 72 годин. Якщо ж норма про 72 години не буде дотримана (тобто якщо перетин кордону відбувається частіше), то без податків можна завезти лише товар на суму до 50 євро.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
общество, Сергей Смоленцев, Нацгвардия, Шахтер, Львів, обстрелы, солдат, #Євромайдан, акции, традиции, туризм, суд, Динамо, Порошенко, США, Россия, Киев, Бахмут, фотоконкурсы, город, карантин, люди, пляжи, путешествия, Карпаты, портрет, выборы, выставки, учения, Польша, Новый Год, сборная Украины, тест-драйв, Дмитрий Дятлов, Майдан, самолеты, война, юмор, технологии, корабли, терроризм, марш, соревнования, военная техника, пожары, праздники, показы, уикенд, ДСНС, фотоподборки, стихийные бедствия, Александр Зубко, экология, мода, культура, визиты, архитектура, фотография, пандемия, дети, протесты, пейзажи, ВСУ, автомобили, живопись, передовая, мир, музыка, медицина, Киевщина, фестивали, Крым, Війна, полиция, церковь, коронавирус, история, фотопроект, политика, спорт, столкновения, искусство, ЗСУ, оккупация, ВМС, авиация, Китай, Верховная Рада, природа, Донбасс, митинги, женщины, Зеленский, НАТО, дизайн, Путин, футбол, животные, зима, Одесса

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36