<
НОВИНИ ДНЯ: Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалютавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
27.03.2018   Житимирська обл., Україна   Національна поліція України

Кому БТР: на Житомирщині продавали військову спецтехніку

Працівники спеціальної поліції та інших підрозділів поліції області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону у ході розслідування  обставин пошкодження магістрального нафтопроводу вийшли на схему розкрадання спеціальної техніки та транспортних засобів.  Упродовж двох тижнів було проведено низку обшуків у Новоград-Волинському районі та вилучено майже 200 об’єктів, підготовлених до продажу.
Серед виявленої техніки - БТРи, БМП, ЗІЛи, УРАЛи, ГАЗ, кунги,  причепи, автоцистерни, автовишки, тягачі з лебідками та інша техніка, у т.ч. для транспортування людей по суходолу і на воді. Також вилучено значну кількість запчастин до неї, акумуляторні батареї, шини та інше.
На даний час встановлюється приналежність вищезазначеної техніки, у тому числі чи перебуває вона на відповідному обліку у військових частинах. Водночас  з’ясувалось, що в Інтернет-мережі на відповідних ресурсах  фізичною особою розміщено оголошення про продаж вказаної техніки.
- Санкціоновані обшуки були проведені  за кількома адресами, де зберігались  транспортні засоби. Окрім, власне самої техніки, нами також вилучено і документи про її походження. Нині  вказана в них інформація перевіряється, - прокоментував начальник поліції Житомирщини В’ячеслав Печененко.
Нині усі обставини розслідуються у рамках розпочатого за ч. 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Поліцією ініційовано клопотання щодо накладення арешту на вказану техніку до з’ясування усіх обставин. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін від 3 до 5 років або ув’язнення строком від 3 до 8 років.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
корабли, карантин, туризм, ВМС, фотоподборки, визиты, культура, живопись, авиация, Одесса, пейзажи, терроризм, Карпаты, Донбасс, США, женщины, архитектура, история, Майдан, дети, портрет, Россия, Динамо, Киевщина, Зеленский, война, технологии, люди, НАТО, протесты, природа, Львів, военная техника, Війна, Новый Год, ДСНС, мода, медицина, Сергей Смоленцев, митинги, выставки, тест-драйв, музыка, выборы, фестивали, оккупация, пляжи, дизайн, Шахтер, фотография, политика, соревнования, Путин, Александр Зубко, фотопроект, мир, традиции, общество, Порошенко, уикенд, футбол, пожары, Верховная Рада, парады, путешествия, #Євромайдан, учения, полиция, солдат, Нацгвардия, экология, Китай, праздники, церковь, Киев, Крым, город, сборная Украины, спорт, юмор, ЗСУ, столкновения, ВСУ, Бахмут, стихийные бедствия, искусство, фотоконкурсы, обстрелы, автомобили, передовая, акции, зима, марш, коронавирус, пандемия, Польша, Дмитрий Дятлов, животные, самолеты, суд

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36