<
НОВИНИ ДНЯ: ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозкивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
27.03.2018   Житимирська обл., Україна   Національна поліція України

Кому БТР: на Житомирщині продавали військову спецтехніку

Працівники спеціальної поліції та інших підрозділів поліції області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону у ході розслідування  обставин пошкодження магістрального нафтопроводу вийшли на схему розкрадання спеціальної техніки та транспортних засобів.  Упродовж двох тижнів було проведено низку обшуків у Новоград-Волинському районі та вилучено майже 200 об’єктів, підготовлених до продажу.
Серед виявленої техніки - БТРи, БМП, ЗІЛи, УРАЛи, ГАЗ, кунги,  причепи, автоцистерни, автовишки, тягачі з лебідками та інша техніка, у т.ч. для транспортування людей по суходолу і на воді. Також вилучено значну кількість запчастин до неї, акумуляторні батареї, шини та інше.
На даний час встановлюється приналежність вищезазначеної техніки, у тому числі чи перебуває вона на відповідному обліку у військових частинах. Водночас  з’ясувалось, що в Інтернет-мережі на відповідних ресурсах  фізичною особою розміщено оголошення про продаж вказаної техніки.
- Санкціоновані обшуки були проведені  за кількома адресами, де зберігались  транспортні засоби. Окрім, власне самої техніки, нами також вилучено і документи про її походження. Нині  вказана в них інформація перевіряється, - прокоментував начальник поліції Житомирщини В’ячеслав Печененко.
Нині усі обставини розслідуються у рамках розпочатого за ч. 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Поліцією ініційовано клопотання щодо накладення арешту на вказану техніку до з’ясування усіх обставин. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін від 3 до 5 років або ув’язнення строком від 3 до 8 років.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
архитектура, женщины, Львів, авиация, Киев, соревнования, #Євромайдан, Зеленский, зима, история, фестивали, Майдан, учения, дизайн, полиция, Путин, политика, праздники, люди, природа, культура, США, Одесса, общество, столкновения, мир, ЗСУ, экология, Польша, Сергей Смоленцев, дети, пандемия, мода, юмор, пляжи, фотоконкурсы, визиты, пожары, ВСУ, церковь, Александр Зубко, карантин, терроризм, коронавирус, обстрелы, искусство, самолеты, выставки, Динамо, спорт, Россия, живопись, портрет, Крым, фотоподборки, животные, футбол, пейзажи, технологии, Киевщина, город, парады, солдат, Донбасс, военная техника, Порошенко, сборная Украины, суд, уикенд, Новый Год, НАТО, выборы, традиции, Шахтер, Нацгвардия, музыка, ВМС, ДСНС, автомобили, протесты, фотопроект, Бахмут, туризм, Війна, корабли, оккупация, Верховная Рада, передовая, Дмитрий Дятлов, фотография, акции, митинги, медицина, путешествия, тест-драйв, марш, Китай, война, стихийные бедствия, Карпаты

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36