<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
27.03.2018   Житимирська обл., Україна   Національна поліція України

Кому БТР: на Житомирщині продавали військову спецтехніку

Працівники спеціальної поліції та інших підрозділів поліції області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону у ході розслідування  обставин пошкодження магістрального нафтопроводу вийшли на схему розкрадання спеціальної техніки та транспортних засобів.  Упродовж двох тижнів було проведено низку обшуків у Новоград-Волинському районі та вилучено майже 200 об’єктів, підготовлених до продажу.
Серед виявленої техніки - БТРи, БМП, ЗІЛи, УРАЛи, ГАЗ, кунги,  причепи, автоцистерни, автовишки, тягачі з лебідками та інша техніка, у т.ч. для транспортування людей по суходолу і на воді. Також вилучено значну кількість запчастин до неї, акумуляторні батареї, шини та інше.
На даний час встановлюється приналежність вищезазначеної техніки, у тому числі чи перебуває вона на відповідному обліку у військових частинах. Водночас  з’ясувалось, що в Інтернет-мережі на відповідних ресурсах  фізичною особою розміщено оголошення про продаж вказаної техніки.
- Санкціоновані обшуки були проведені  за кількома адресами, де зберігались  транспортні засоби. Окрім, власне самої техніки, нами також вилучено і документи про її походження. Нині  вказана в них інформація перевіряється, - прокоментував начальник поліції Житомирщини В’ячеслав Печененко.
Нині усі обставини розслідуються у рамках розпочатого за ч. 3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Поліцією ініційовано клопотання щодо накладення арешту на вказану техніку до з’ясування усіх обставин. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін від 3 до 5 років або ув’язнення строком від 3 до 8 років.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Новый Год, Динамо, ВСУ, выставки, ДСНС, зима, сборная Украины, столкновения, парады, фотография, экология, Львів, Путин, авиация, война, пляжи, НАТО, церковь, дети, учения, пейзажи, передовая, политика, уикенд, люди, Бахмут, Нацгвардия, Майдан, коронавирус, Зеленский, Россия, музыка, терроризм, портрет, фотоподборки, Порошенко, медицина, военная техника, Киевщина, фотопроект, визиты, ВМС, фестивали, Війна, женщины, Шахтер, Карпаты, туризм, протесты, Крым, корабли, полиция, Александр Зубко, марш, Одесса, митинги, Донбасс, праздники, мир, выборы, технологии, ЗСУ, традиции, соревнования, искусство, оккупация, солдат, пожары, Сергей Смоленцев, карантин, Верховная Рада, самолеты, животные, архитектура, живопись, культура, обстрелы, Польша, природа, фотоконкурсы, юмор, Дмитрий Дятлов, город, акции, история, путешествия, мода, футбол, общество, #Євромайдан, автомобили, стихийные бедствия, суд, тест-драйв, пандемия, дизайн, Китай, США, спорт, Киев

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36