НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
07.06.2018   Київ, Україна   uain.press

Стратегічний об’єкт: як виглядає завод цивільної авіації зсередини

Державне підприємство “Завод 410 цивільної авіації” (частина ДК “Укроборонпром”) є одним з тих об’єктів, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки нашої держави. Працівники цього підприємства влаштували для журналістів прес-тур територією заводу. Конструктори показали, як на вони проводять діагностику, ремонт, технічне обслуговування, переобладнання та модернізацію літаків та гелікоптерів.
“Зараз для нас пріоритетом є замовлення від військових. Зараз ми оновлюємо п’ять літаків для Міноборони. Однак крім робіт для Повітряних Сил, ми працюємо й для іноземних партнерів. На даний момент ми проводимо капітальний ремонт та відновлення літака Ан-32 для Республіки Бангладеш. Контракт з цією країною стосувався трьох машин, дві вже відправлені та працюють там”, – розповів головний конструктор підприємства Кіпров Олександр.
За його словами, нещодавно “Завод 410 ЦА” виконав величезне замовлення для Військово-Повітряних Сил Індії. Українці модернізували 40 Ан-32. Зараз підприємство постачає до Індії запчастини для літаків цього ж типу, іноземці планують відремонтувати в себе ще 60 машин.
“Наше підприємство співпрацює з багатьма країнами світу. Якщо комусь необхідна наша допомога з ремонтом чи створенням літаків, наші спеціалісти вирушають за кордон та проводять усю необхідну роботу”, – розповів Кіпров.
Разом з тим, на підприємстві наголосили, що сьогодні є нестача кваліфікованих працівників з робітничих та інженерно-технічних спеціальностей, а саме: інженерів з обліку матеріальних ресурсів, радіомеханіків, електромеханіків, складальників-клепальників, токарів та шліфувальників. Загалом на ДП “Завод 410 ЦА” працює близько 1000 осіб, однак підприємство має близько 40 вільних вакансій.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
самолеты, НАТО, протесты, политика, ВСУ, дизайн, пожары, Новый Год, женщины, визиты, военная техника, мода, Путин, живопись, Шахтер, музыка, терроризм, выставки, технологии, портрет, тест-драйв, архитектура, авиация, автомобили, Карпаты, Крым, природа, праздники, столкновения, Польша, медицина, парады, сборная Украины, Китай, футбол, митинги, история, церковь, Александр Зубко, США, экология, пляжи, Верховная Рада, Киевщина, полиция, Порошенко, суд, война, Одесса, путешествия, зима, фотоподборки, ЗСУ, коронавирус, карантин, Нацгвардия, традиции, фотография, Майдан, Львів, Дмитрий Дятлов, соревнования, туризм, выборы, фотопроект, марш, передовая, солдат, Бахмут, ДСНС, Россия, Війна, #Євромайдан, спорт, люди, дети, акции, уикенд, Донбасс, пейзажи, общество, город, Сергей Смоленцев, культура, пандемия, Зеленский, Динамо, юмор, оккупация, обстрелы, искусство, корабли, фестивали, учения, стихийные бедствия, фотоконкурсы, Киев, мир, животные, ВМС

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36