НОВИНИ ДНЯ: Коли Чистий четвер 2024 року: історія, традиції, що можна і не можна робити  В Україну йде сильне похолодання з дощами та грозами: де і коли зіпсується погода  Дрони змінюють війну в Україні, як танки під час Першої світової, - WP  Яєчний паштет із волоськими горіхами: рецепт чудової холодної закуски  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Нафта дешевшає після невдалої спроби Ірану атакувати Ізраїль  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росіївсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
07.06.2018   Київ, Україна   uain.press

Стратегічний об’єкт: як виглядає завод цивільної авіації зсередини

Державне підприємство “Завод 410 цивільної авіації” (частина ДК “Укроборонпром”) є одним з тих об’єктів, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки нашої держави. Працівники цього підприємства влаштували для журналістів прес-тур територією заводу. Конструктори показали, як на вони проводять діагностику, ремонт, технічне обслуговування, переобладнання та модернізацію літаків та гелікоптерів.
“Зараз для нас пріоритетом є замовлення від військових. Зараз ми оновлюємо п’ять літаків для Міноборони. Однак крім робіт для Повітряних Сил, ми працюємо й для іноземних партнерів. На даний момент ми проводимо капітальний ремонт та відновлення літака Ан-32 для Республіки Бангладеш. Контракт з цією країною стосувався трьох машин, дві вже відправлені та працюють там”, – розповів головний конструктор підприємства Кіпров Олександр.
За його словами, нещодавно “Завод 410 ЦА” виконав величезне замовлення для Військово-Повітряних Сил Індії. Українці модернізували 40 Ан-32. Зараз підприємство постачає до Індії запчастини для літаків цього ж типу, іноземці планують відремонтувати в себе ще 60 машин.
“Наше підприємство співпрацює з багатьма країнами світу. Якщо комусь необхідна наша допомога з ремонтом чи створенням літаків, наші спеціалісти вирушають за кордон та проводять усю необхідну роботу”, – розповів Кіпров.
Разом з тим, на підприємстві наголосили, що сьогодні є нестача кваліфікованих працівників з робітничих та інженерно-технічних спеціальностей, а саме: інженерів з обліку матеріальних ресурсів, радіомеханіків, електромеханіків, складальників-клепальників, токарів та шліфувальників. Загалом на ДП “Завод 410 ЦА” працює близько 1000 осіб, однак підприємство має близько 40 вільних вакансій.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
архитектура, фотоконкурсы, дети, история, сборная Украины, солдат, общество, пандемия, Динамо, #Євромайдан, коронавирус, футбол, медицина, выставки, фотоподборки, НАТО, экология, военная техника, авиация, туризм, Донбасс, оккупация, технологии, Путин, Бахмут, тест-драйв, Зеленский, митинги, Львів, город, терроризм, парады, политика, акции, Карпаты, полиция, искусство, суд, визиты, протесты, карантин, уикенд, Польша, Верховная Рада, юмор, учения, соревнования, ДСНС, Одесса, Россия, стихийные бедствия, США, люди, Александр Зубко, Порошенко, фотопроект, пожары, передовая, фотография, Війна, корабли, столкновения, путешествия, Крым, ЗСУ, марш, Майдан, мода, выборы, зима, самолеты, Киев, пляжи, Китай, животные, Новый Год, Сергей Смоленцев, портрет, Киевщина, дизайн, обстрелы, война, культура, женщины, музыка, автомобили, спорт, ВМС, праздники, традиции, пейзажи, живопись, Нацгвардия, фестивали, мир, Шахтер, ВСУ, природа, Дмитрий Дятлов, церковь

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36