<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
09.01.2019   Карпати, Україна   Управління ДСНС України у Закарпатській області

Нерадісне Різдво: гірські рятувальники шукають зниклого в Карпатах туриста-лижника

В Карпатах продовжуются пошуки киянина 1984 року народження, який ще 6 січня загубився разом із товаришем в районі гори Гимба Міжгірського району під час фрірайду. О 15:40 7 січня рятувальники відшукали одного з туристів. Чоловіка 1984 року народження, що приїхав на Закарпаття з м.Києва, було знайдено у задовільному стані у підніжжя гори Стій зі сторони Свалявського району. Зараз тривають пошуки його товариша, адже як з’ясувалось, під час блукання у горах вони вирішили розділитись та пішли у різні сторони. Відомо, що обидва чоловики є досвідченими гірськими туристами та лижниками.
8 січня пошуково-рятувальні роботи проводилися  чотирма пошуково-рятувальними групами шляхом обстеження урочища Криві Путі, частини підніжжя гори Великий Верх, частини г. Ряпецька та ущелини від станції Оса Свалявського району до підніжжя г.В.Верх. Усього працювало 18 гірських пошуковців та 4 одиниці техніки. Також до пошуків залучалися 11 працівників лісового господарства, якими оглянуто 6 будинків лісника в районі гори Гимба. На жаль, людину не знайдено. Пошукові роботи тривають.
Також, 6 січня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у горах заблукали інші троє фрірайдерів, які теж катались на схилах гори Гимба. Двох з них було знайдено ще вночі. Пошуки третього лижника, який через втому залишився чекати на рятувальників в горах, завершилися трагічно. На жаль, попри всі старання рятувальників дива не сталось і гори в черговий раз доказали, що жартувати з ними не можна. 7 січня, об 11:50 у підніжжя гори Гимба було знайдено тіло третього заблукалого туриста.
Окрім того, 8 січня о 23:55 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили, що в районі урочища Білий поблизу гори Говерла Рахівського району, під час проходження туристичного маршруту в умовах поганої видимості втратив орієнтир та заблукав громадянин Словацької республіки, 1984 року народження. Про це чоловік сам повідомив рятувальникам у телефонному режимі, коли зрозумів, що через темну пору та погану видимість самотужки не зможе повернутися до бази відпочинку. Також він вказав і на орієнтовне місце його перебування.
Для проведення пошуково-рятувальних робіт на спецавтомобілі вирушили 2 фахівці гірського пошуково-рятувального відділення м. Рахів. Іноземного туриста врятовано.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Динамо, Карпаты, ВМС, стихийные бедствия, живопись, фотоподборки, авиация, Війна, фотопроект, #Євромайдан, карантин, Путин, пожары, Донбасс, общество, показы, путешествия, город, Польша, самолеты, визиты, Нацгвардия, обстрелы, искусство, традиции, автомобили, ЗСУ, Бахмут, США, история, животные, архитектура, туризм, Россия, ДСНС, Порошенко, корабли, митинги, природа, солдат, выборы, зима, медицина, музыка, Крым, футбол, учения, церковь, передовая, суд, праздники, дети, оккупация, мода, портрет, терроризм, Зеленский, акции, фотография, столкновения, Киев, Львів, Александр Зубко, культура, Верховная Рада, Китай, протесты, ВСУ, Шахтер, дизайн, выставки, технологии, сборная Украины, марш, политика, парады, соревнования, война, экология, фотоконкурсы, коронавирус, Дмитрий Дятлов, Новый Год, Сергей Смоленцев, военная техника, мир, пейзажи, Майдан, уикенд, НАТО, спорт, юмор, женщины, пляжи, пандемия, полиция, Киевщина, фестивали, люди, Одесса

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36