<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
09.01.2019   Карпати, Україна   Управління ДСНС України у Закарпатській області

Нерадісне Різдво: гірські рятувальники шукають зниклого в Карпатах туриста-лижника

В Карпатах продовжуются пошуки киянина 1984 року народження, який ще 6 січня загубився разом із товаришем в районі гори Гимба Міжгірського району під час фрірайду. О 15:40 7 січня рятувальники відшукали одного з туристів. Чоловіка 1984 року народження, що приїхав на Закарпаття з м.Києва, було знайдено у задовільному стані у підніжжя гори Стій зі сторони Свалявського району. Зараз тривають пошуки його товариша, адже як з’ясувалось, під час блукання у горах вони вирішили розділитись та пішли у різні сторони. Відомо, що обидва чоловики є досвідченими гірськими туристами та лижниками.
8 січня пошуково-рятувальні роботи проводилися  чотирма пошуково-рятувальними групами шляхом обстеження урочища Криві Путі, частини підніжжя гори Великий Верх, частини г. Ряпецька та ущелини від станції Оса Свалявського району до підніжжя г.В.Верх. Усього працювало 18 гірських пошуковців та 4 одиниці техніки. Також до пошуків залучалися 11 працівників лісового господарства, якими оглянуто 6 будинків лісника в районі гори Гимба. На жаль, людину не знайдено. Пошукові роботи тривають.
Також, 6 січня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у горах заблукали інші троє фрірайдерів, які теж катались на схилах гори Гимба. Двох з них було знайдено ще вночі. Пошуки третього лижника, який через втому залишився чекати на рятувальників в горах, завершилися трагічно. На жаль, попри всі старання рятувальників дива не сталось і гори в черговий раз доказали, що жартувати з ними не можна. 7 січня, об 11:50 у підніжжя гори Гимба було знайдено тіло третього заблукалого туриста.
Окрім того, 8 січня о 23:55 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили, що в районі урочища Білий поблизу гори Говерла Рахівського району, під час проходження туристичного маршруту в умовах поганої видимості втратив орієнтир та заблукав громадянин Словацької республіки, 1984 року народження. Про це чоловік сам повідомив рятувальникам у телефонному режимі, коли зрозумів, що через темну пору та погану видимість самотужки не зможе повернутися до бази відпочинку. Також він вказав і на орієнтовне місце його перебування.
Для проведення пошуково-рятувальних робіт на спецавтомобілі вирушили 2 фахівці гірського пошуково-рятувального відділення м. Рахів. Іноземного туриста врятовано.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
живопись, женщины, Донбасс, природа, спорт, фотография, медицина, протесты, коронавирус, Карпаты, Киев, показы, США, юмор, фотоконкурсы, сборная Украины, акции, экология, мир, Россия, музыка, политика, общество, люди, животные, самолеты, Верховная Рада, марш, Китай, терроризм, фотопроект, #Євромайдан, Нацгвардия, Киевщина, парады, путешествия, выборы, уикенд, стихийные бедствия, дети, футбол, традиции, Динамо, Путин, технологии, фотоподборки, суд, соревнования, туризм, Дмитрий Дятлов, митинги, Александр Зубко, фестивали, мода, корабли, Війна, Майдан, ВСУ, война, выставки, автомобили, ЗСУ, Бахмут, передовая, ВМС, оккупация, праздники, церковь, полиция, Одесса, архитектура, ДСНС, Зеленский, Львів, пандемия, Новый Год, военная техника, учения, Шахтер, культура, солдат, Сергей Смоленцев, Крым, авиация, пляжи, пожары, визиты, карантин, искусство, Польша, история, пейзажи, обстрелы, город, Порошенко, столкновения, портрет, НАТО, зима, дизайн

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36