НОВИНИ ДНЯ: Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозки  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедами  Головне із нового закону про мобілізацію: відповіді на питання, які хвилюють багатьох українців  Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітня  Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний перелік  У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частинавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
06.04.2020   Київ, Україна   УНІАН, Укрінформ

Перший день посилених обмежень: як Київ пережив карантинний понеділок

В Україні з сьогоднішнього дня посилено заходи в рамках карантину для недопущення розповсюдження коронавірусної хвороби. З 6 квітня в країні потрібно мати документи, виходячи з дому, а робити це потрібно в захисній масці та кількості не більше двох осіб. Крім того, діє заборона на відвідування парків, пляжів та інших місць масового скупчення людей, а у роботу громадського транспорту внесли обмеження. У столиці України 6 квітня мало чим відрізнялося від попередніх днів карантину. Метро в місті не працює вже досить давно, громадський транспорт також курсує в мінімальній кількості. На дорогах спостерігається невелика кількість машин, а на вулицях - перехожих. Більшість людей носять маски. Хтось вийшов у магазин, деякі люди вигулюють домашніх улюбленців - це поки не заборонено.
На столичному Гідропарку під час акції протесту щодо протиепідемічних заборон виникла суперечка між учасниками заходу та поліцейськими, в результаті на двох учасників поліцейські склали адміністративні протоколи за недотримання правил карантинних обмежень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.
«Сьогодні, 6 квітня, під час акції протесту щодо протиепідемічних заборон на території Гідропарку між учасниками заходу та поліцейськими виникла суперечка. Чоловіки висловлювали невдоволення через неможливість тренування на спортивному майданчику. У результаті двох найбільш активних учасників події доставили до територіального управління поліції, де встановили їх анкетні дані та відібрали пояснення», - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що на обох чоловіків – 1979 та 1988 років народження, склали адміністративні протоколи за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Один з них перебував на вулиці без засобів індивідуального захисту, а другий – знаходився у парковій зоні без документів.
Крім того, один із спортсменів, киянин 1999 р.н., який хотів потрапити на спортмайданчик у Гідропарку, після того, як його не пустили поліцейські на міст, який туди веде, вирішив переплисти річку. На іншому березі його зустріли правоохоронці і доставили в районне управління поліції, де склали адміністративний матеріал за статтєю 44-3 (Порушення правил карантина людей) Кодекса України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф від 17 000 до 34 000 гривень.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
ВМС, визиты, показы, тест-драйв, культура, пандемия, Крым, город, Зеленский, история, зима, Динамо, музыка, фотопроект, Новый Год, туризм, корабли, Бахмут, праздники, Путин, самолеты, фотография, митинги, Китай, уикенд, путешествия, Одесса, экология, оккупация, живопись, ЗСУ, война, США, Верховная Рада, сборная Украины, Александр Зубко, мода, пейзажи, Польша, передовая, Майдан, фестивали, терроризм, авиация, выборы, коронавирус, Нацгвардия, Карпаты, военная техника, пожары, дети, стихийные бедствия, природа, архитектура, акции, портрет, обстрелы, женщины, соревнования, марш, мир, Киев, ДСНС, фотоподборки, #Євромайдан, общество, Порошенко, карантин, церковь, животные, фотоконкурсы, технологии, футбол, традиции, протесты, выставки, учения, столкновения, ВСУ, политика, юмор, медицина, Донбасс, люди, суд, полиция, искусство, Війна, спорт, автомобили, Львів, пляжи, Сергей Смоленцев, Дмитрий Дятлов, дизайн, солдат, Шахтер, Россия, Киевщина, НАТО

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36