НОВИНИ ДНЯ: У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloombergвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
04.05.2020   Київ, Україна   Укрінформ, Командування Медичних сил ЗСУ

Весілля важко пораненого бійця у військовому госпіталі

На території Національного військово-медичного клінічного центру "ГВКГ" відбулася виїзна шлюбна церемонія для пораненого військового Збройних Сил України та його нареченої. Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ у Facebook.
Зазначається, що 10 квітня цього року, під Авдіївкою майбутній наречений отримав вкрай тяжке пораненням з ушкодженням печінки, нирки та кишківника.
"На його щастя у районі проведення операції Об’єднаних сил на той час перебував командувач Медичних сил ЗСУ генерал-майор медичної служби Ігор Хоменко, який має величезний досвід та незважаючи на високу посаду продовжує хірургічну практику", - йдеться у повідомленні.
У найкоротший термін після поранення, на базі Авдіївської центральної міської лікарні, хлопець отримав висококваліфіковану хірургічну допомогу, після чого його вертольотом одразу доправили до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, а згодом до Головного військового клінічного госпіталю у Києві.
"Ігор та Анна познайомилися кілька років тому неподалік від Водяного на Донеччині, де дівчина мешкала зі своєю родиною, а хлопець виконував завдання з відсічи російської збройної агресії. Згодом він забрав її разом з 8 річним сином до себе на Миколаївщину. У 2018 році у них народилася спільна донька. Так сталося що своє весілля вони планували вже кілька років, і 11 квітня Ігор повинен був піти у відпустку та нарешті здійснити їх спільну з Анною мрію, але доля розпорядилася трохи інакше. Тож як тільки він прийшов до тями після операції та додзвонився до коханої вони вирішили, що одружаться як тільки хлопець зможе самостійно стояти на ногах", - повідомляє Командування Медичних сил.
Минуло лише три тижні після операції, а хлопець вже готовий повести свою наречену під вінець. І хоча попереду у хлопця ще тривала медична реабілітація він повний оптимізму та з посмішкою каже: "Якщо я враховуючи отримані 2 кулі досі живий, значить потрібен ще на цьому світі, а особливо своїй родині! Тому щиро дякую усім хто брав участь у моєму порятунку та допомагає і підтримує мене зараз. Запевняю, що зроблю ще багато корисного!".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
женщины, Одесса, экология, Путин, праздники, США, портрет, мир, живопись, дизайн, Бахмут, Майдан, Карпаты, НАТО, терроризм, выставки, культура, соревнования, Китай, искусство, Киев, фестивали, фотопроект, церковь, Порошенко, Дмитрий Дятлов, война, музыка, пляжи, Киевщина, природа, Польша, обстрелы, Динамо, ВМС, ЗСУ, архитектура, марш, фотоконкурсы, уикенд, Львів, столкновения, митинги, фотография, солдат, политика, выборы, протесты, Зеленский, медицина, туризм, автомобили, передовая, Нацгвардия, карантин, Війна, общество, путешествия, акции, технологии, традиции, коронавирус, мода, город, Верховная Рада, визиты, зима, Александр Зубко, футбол, Сергей Смоленцев, оккупация, самолеты, военная техника, Крым, пожары, парады, Россия, сборная Украины, Шахтер, ДСНС, стихийные бедствия, дети, авиация, тест-драйв, пандемия, пейзажи, ВСУ, фотоподборки, люди, история, юмор, животные, Новый Год, полиция, учения, #Євромайдан, Донбасс, корабли, суд, спорт

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36