НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
28.10.2020   Київ, Україна   Укрінформ
12492 Метки:  политики, семья, Ермак.

Єрмак показав, як живуть його батьки та брат

Батьки керівника Офісу Президента Андрія Єрмака мешкають у "хрущовці" на бульварі Дружби народів у Києві. Разом із батьками проживає і його брат Денис, йдеться у матеріалі видання "Бабель".
"Квартира Єрмаків знаходиться в типовій хрущовці на бульварі Дружби народів. В ній разом із батьками мешкає Денис Єрмак. Журналісти тут ще не бували, але приходили силовики з обшуком. Батьки Єрмака зустрічають нас на порозі і одразу надівають маски", - розповіли журналісти про знайомство з батьками Єрмака. Брат Денис теж удома, але він спить у своїй кімнаті після крапельниць — їх, кажуть батьки, йому ставлять після контузії в АТО.
Єрмак-старший — корінний киянин, його дружина — з Санкт-Петербурга, познайомилися у спільних знайомих, коли Марина Олександрівна на три дні приїхала до Києва. У 1971 році вони одружилися, тоді ж народився Андрій Єрмак, нинішній керівник ОП.
Батько глави ОП, Борис Михайлович Єрмак наприкінці 1980-х обіймав високу посаду в посольстві СРСР в Афганістані, керував управлінням планування, підготовки і розподілу робітників і був там на хорошому рахунку. Простіше кажучи, управління відповідало за комплектування кадрами профтехучилищ. В Афганістані, куди Союз постачав багато техніки, потрібні були фахівці, щоб її обслуговувати. В Афганістан з батьками поїхав тільки Денис. Андрій, який тоді закінчував школу, залишився в Києві з бабусею.
За даними видання, у квартирі Єрмаків є невеликий бар — пляшки для нього із закордонних поїздок привозить старший син.
"На відміну від Єрмака батьки дуже розкуті, вони не бояться жартувати і називати речі своїми іменами", - поділитися журналісти своїми враженнями.
Батько керівника ОП, якого у ЗМІ періодично звинувачують у співпраці з КДБ і Головним розвідувальним управлінням Росії, запевнив "Бабель", що "все це вигадки". У свою чергу, мама Єрмака розповіла журналістам, що син рідко навідує, а після початку роботи в ОП буває у них здебільшого ночами.
"Я не люблю виставляти себе і сімʼю напоказ, але я вже втомився слухати цей бруд про тата з ФСБ і про щось іще. Ось, будь ласка, можете побачити, де вони живуть, як живуть — у Києві, в простій квартирі. Ось усе, що у них є. Я пишаюся своїми батьками", - підкреслив Андрій Єрмак.
Наприкінці березня цього року народний депутат від фракції "Слуга народу" Гео Лерос опублікував серію відео, де людина, схожа на рідного брата керівника ОП Дениса Єрмака, проводить переговори про нібито працевлаштування за хабар на різні високі посади невідомих людей. Єрмак звернувся у зв’язку із оприлюдненим відео до Служби безпеки та Державного бюро розслідувань, оскільки, за його словами, йдеться про сплановану акцію і питання національної безпеки. ДБР відкрило провадження за заявою Єрмака.
Фото: Бабель

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
уикенд, Нацгвардия, визиты, Порошенко, архитектура, Шахтер, музыка, соревнования, фотоконкурсы, юмор, фотоподборки, традиции, история, Сергей Смоленцев, выборы, суд, митинги, ВМС, Китай, самолеты, дети, политика, Львів, США, церковь, Верховная Рада, Киев, город, люди, пандемия, животные, Крым, передовая, пляжи, природа, ВСУ, ДСНС, Александр Зубко, живопись, мода, Киевщина, солдат, Одесса, спорт, выставки, футбол, Карпаты, протесты, Дмитрий Дятлов, военная техника, экология, Россия, акции, Бахмут, корабли, столкновения, терроризм, технологии, НАТО, искусство, портрет, стихийные бедствия, Новый Год, #Євромайдан, Війна, фотопроект, дизайн, марш, автомобили, зима, авиация, Донбасс, фотография, ЗСУ, Зеленский, праздники, обстрелы, карантин, Путин, Майдан, культура, парады, фестивали, пожары, пейзажи, женщины, путешествия, туризм, Польша, мир, оккупация, война, медицина, полиция, Динамо, общество, коронавирус, сборная Украины, учения, тест-драйв

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36