НОВИНИ ДНЯ: У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяцьвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
28.10.2020   Київ, Україна   Укрінформ
12400 Метки:  политики, семья, Ермак.

Єрмак показав, як живуть його батьки та брат

Батьки керівника Офісу Президента Андрія Єрмака мешкають у "хрущовці" на бульварі Дружби народів у Києві. Разом із батьками проживає і його брат Денис, йдеться у матеріалі видання "Бабель".
"Квартира Єрмаків знаходиться в типовій хрущовці на бульварі Дружби народів. В ній разом із батьками мешкає Денис Єрмак. Журналісти тут ще не бували, але приходили силовики з обшуком. Батьки Єрмака зустрічають нас на порозі і одразу надівають маски", - розповіли журналісти про знайомство з батьками Єрмака. Брат Денис теж удома, але він спить у своїй кімнаті після крапельниць — їх, кажуть батьки, йому ставлять після контузії в АТО.
Єрмак-старший — корінний киянин, його дружина — з Санкт-Петербурга, познайомилися у спільних знайомих, коли Марина Олександрівна на три дні приїхала до Києва. У 1971 році вони одружилися, тоді ж народився Андрій Єрмак, нинішній керівник ОП.
Батько глави ОП, Борис Михайлович Єрмак наприкінці 1980-х обіймав високу посаду в посольстві СРСР в Афганістані, керував управлінням планування, підготовки і розподілу робітників і був там на хорошому рахунку. Простіше кажучи, управління відповідало за комплектування кадрами профтехучилищ. В Афганістані, куди Союз постачав багато техніки, потрібні були фахівці, щоб її обслуговувати. В Афганістан з батьками поїхав тільки Денис. Андрій, який тоді закінчував школу, залишився в Києві з бабусею.
За даними видання, у квартирі Єрмаків є невеликий бар — пляшки для нього із закордонних поїздок привозить старший син.
"На відміну від Єрмака батьки дуже розкуті, вони не бояться жартувати і називати речі своїми іменами", - поділитися журналісти своїми враженнями.
Батько керівника ОП, якого у ЗМІ періодично звинувачують у співпраці з КДБ і Головним розвідувальним управлінням Росії, запевнив "Бабель", що "все це вигадки". У свою чергу, мама Єрмака розповіла журналістам, що син рідко навідує, а після початку роботи в ОП буває у них здебільшого ночами.
"Я не люблю виставляти себе і сімʼю напоказ, але я вже втомився слухати цей бруд про тата з ФСБ і про щось іще. Ось, будь ласка, можете побачити, де вони живуть, як живуть — у Києві, в простій квартирі. Ось усе, що у них є. Я пишаюся своїми батьками", - підкреслив Андрій Єрмак.
Наприкінці березня цього року народний депутат від фракції "Слуга народу" Гео Лерос опублікував серію відео, де людина, схожа на рідного брата керівника ОП Дениса Єрмака, проводить переговори про нібито працевлаштування за хабар на різні високі посади невідомих людей. Єрмак звернувся у зв’язку із оприлюдненим відео до Служби безпеки та Державного бюро розслідувань, оскільки, за його словами, йдеться про сплановану акцію і питання національної безпеки. ДБР відкрило провадження за заявою Єрмака.
Фото: Бабель

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
культура, фотоконкурсы, традиции, Киевщина, пожары, Порошенко, Війна, соревнования, ВСУ, Китай, дети, полиция, технологии, пандемия, марш, выборы, война, Новый Год, искусство, терроризм, суд, самолеты, путешествия, дизайн, акции, Львів, люди, показы, выставки, Верховная Рада, женщины, город, учения, Зеленский, передовая, экология, оккупация, Бахмут, Путин, Россия, фестивали, фотопроект, природа, Дмитрий Дятлов, музыка, ВМС, карантин, пейзажи, Александр Зубко, стихийные бедствия, юмор, Динамо, мир, архитектура, мода, авиация, Нацгвардия, солдат, коронавирус, НАТО, фотография, туризм, столкновения, зима, Сергей Смоленцев, медицина, корабли, Донбасс, парады, Карпаты, церковь, история, уикенд, #Євромайдан, Киев, визиты, праздники, Одесса, спорт, фотоподборки, пляжи, футбол, живопись, США, портрет, животные, автомобили, ДСНС, Крым, митинги, политика, Шахтер, общество, Майдан, обстрелы, Польша, сборная Украины, протесты, ЗСУ, военная техника

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36