НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
24.11.2020   Львів, Україна   Facebook/ Oleg Samchuk

У Львові створили найбільшу реанімацію в Україні

У Львівській клінічній лікарні швидкої допомоги облаштували найбільшу в Україні реанімацію – на 100 ліжкомісць: 50 – для хворих на COVID-19 і 50 – для пацієнтів з іншими хворобами. Про це повідомляє директор Львівської клінічної лікарні швидкої допомоги Олег Самчук у Фейсбуці:
«Найбільша реанімація в Україні - 100 реанімаційних ліжок! Саме стільки їх зараз у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова. Від початку пандемії ми збільшували кількість місць, щоб мати змогу рятувати життя львів'янам та жителям області! 50 із них - для пацієнтів із Covid-19. І поряд із кожним - апарат ШВЛ! Укомплектувати ними реанімацію було принципово важливо, і нам це вдалося. Ще 50 ліжок - для пацієнтів з іншими хворобами: політравми, інсульти, інфаркти, сепсис та поліорганна недостатність, а також стани після тяжких операцій.
Завдяки портативним ренгтген- та УЗД-апаратам наші лікарі мають змогу оперативно виконувати всю необхідну діагностику. Поряд із реанімацією - КТ і МРТ. У лікарні обладнана сучасна лабораторія. Про фаховість наших співробітників навіть говорити не варто - це за замовчуванням професіонали!
Наразі в наших палатах інтенсивної терапії та реанімації перебувають 78 пацієнтів. З них біля 30 з коронавірусною хворобою. На апаратах штучної вентиляції легень наразі 13 людей. Щохвилини працівники відділення анестезіології та інтенсивної терапії працюють над тим, щоб кожен з них зміг впоратися з недугою.
Наше завдання - пройти цю пандемію з мінімальними втратами! Ми робимо для цього все, що від нас залежить! І навіть більше!».

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
природа, спорт, праздники, столкновения, Зеленский, политика, уикенд, парады, город, Сергей Смоленцев, культура, Россия, общество, военная техника, фотография, фотоконкурсы, выставки, Дмитрий Дятлов, Порошенко, передовая, Новый Год, война, пейзажи, коронавирус, медицина, акции, Майдан, церковь, Шахтер, оккупация, показы, солдат, искусство, #Євромайдан, пандемия, Китай, экология, Киевщина, визиты, пожары, Динамо, живопись, соревнования, Одесса, ВМС, мир, учения, митинги, полиция, зима, туризм, Киев, женщины, ДСНС, Крым, карантин, дизайн, Львів, суд, корабли, марш, Карпаты, сборная Украины, выборы, ЗСУ, традиции, люди, портрет, стихийные бедствия, путешествия, самолеты, США, Війна, Александр Зубко, Путин, протесты, авиация, история, Донбасс, дети, обстрелы, музыка, Бахмут, Польша, Нацгвардия, технологии, футбол, фотоподборки, НАТО, ВСУ, терроризм, юмор, Верховная Рада, фестивали, архитектура, автомобили, фотопроект, животные, пляжи, мода

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36