НОВИНИ ДНЯ: Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворогавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
24.11.2020   Львів, Україна   Facebook/ Oleg Samchuk

У Львові створили найбільшу реанімацію в Україні

У Львівській клінічній лікарні швидкої допомоги облаштували найбільшу в Україні реанімацію – на 100 ліжкомісць: 50 – для хворих на COVID-19 і 50 – для пацієнтів з іншими хворобами. Про це повідомляє директор Львівської клінічної лікарні швидкої допомоги Олег Самчук у Фейсбуці:
«Найбільша реанімація в Україні - 100 реанімаційних ліжок! Саме стільки їх зараз у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова. Від початку пандемії ми збільшували кількість місць, щоб мати змогу рятувати життя львів'янам та жителям області! 50 із них - для пацієнтів із Covid-19. І поряд із кожним - апарат ШВЛ! Укомплектувати ними реанімацію було принципово важливо, і нам це вдалося. Ще 50 ліжок - для пацієнтів з іншими хворобами: політравми, інсульти, інфаркти, сепсис та поліорганна недостатність, а також стани після тяжких операцій.
Завдяки портативним ренгтген- та УЗД-апаратам наші лікарі мають змогу оперативно виконувати всю необхідну діагностику. Поряд із реанімацією - КТ і МРТ. У лікарні обладнана сучасна лабораторія. Про фаховість наших співробітників навіть говорити не варто - це за замовчуванням професіонали!
Наразі в наших палатах інтенсивної терапії та реанімації перебувають 78 пацієнтів. З них біля 30 з коронавірусною хворобою. На апаратах штучної вентиляції легень наразі 13 людей. Щохвилини працівники відділення анестезіології та інтенсивної терапії працюють над тим, щоб кожен з них зміг впоратися з недугою.
Наше завдання - пройти цю пандемію з мінімальними втратами! Ми робимо для цього все, що від нас залежить! І навіть більше!».

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
праздники, Карпаты, Одесса, Новый Год, история, пожары, Киевщина, Зеленский, традиции, животные, автомобили, путешествия, тест-драйв, церковь, суд, фотоподборки, стихийные бедствия, Нацгвардия, Донбасс, люди, соревнования, самолеты, дизайн, терроризм, фотография, военная техника, пляжи, коронавирус, США, пейзажи, карантин, Динамо, город, Александр Зубко, Шахтер, акции, солдат, #Євромайдан, корабли, Війна, Путин, пандемия, футбол, Львів, Польша, полиция, столкновения, мир, авиация, мода, ВСУ, искусство, фотоконкурсы, экология, Верховная Рада, архитектура, фестивали, ВМС, учения, музыка, Крым, общество, выставки, технологии, медицина, культура, политика, обстрелы, оккупация, ЗСУ, природа, Китай, спорт, выборы, зима, юмор, портрет, фотопроект, протесты, митинги, Порошенко, дети, уикенд, сборная Украины, женщины, Майдан, НАТО, ДСНС, марш, передовая, Россия, туризм, живопись, Дмитрий Дятлов, Киев, парады, Сергей Смоленцев, Бахмут, визиты, война

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36