<
НОВИНИ ДНЯ: Суд заборонив діяльність в Україні проросійської партії СПАС: чим вона відома  Картопляна запіканка з сиром і часником: дуже простий рецепт  Дев'ята планета існує: вчені оприлюднили нові докази  Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавствівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
01.02.2008 20:57 26588

Cпільна благодійна акція ТОВ «РЕХАУ» та ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР»

29 січня 2008 року відбулась офіційна передача вікон Рівненській обласній дитячій лікарні у рамках спільної благодійної акції ТОВ «РЕХАУ» та ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР».

143 сучасних металопластикових вікна на суму понад двісті тисяч гривень отримала Рівненська обласна дитяча лікарня у вигляді благодійної допомоги від ТОВ «РЕХАУ» та ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР». Наприкінці січня відбулося офіційне підписання акту передачі вікон, встановлених у лікувальному корпусі.

На даному заході були присутні: начальник управління охорони здоров’я РОДА Ковальов Віктор Андрійович, головний лікар Рівненської обласної дитячої лікарні Бойко Віталій Ярославович, експерт департаменту з медичних програм Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Ткачук Тарас Володимирович, генеральний директор ТОВ «Рехау» Омелінський Федір Миколайович, директор з маркетингу та збуту напрямку віконних та світлопрозорих конструкцій ТОВ «РЕХАУ» Бінковський Ігор Анатолійович, директор ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» Тимощук Олександр Миколайович.

Такий подарунок не залишив байдужим нікого: ні лікарів, ні дітей, ні їх батьків. Адже Рівненська обласна лікарня, яка нараховує понад 25 відділень та обслуговує за рік до 300 тисяч маленьких пацієнтів, давно потерпала від протягів у палатах. А сучасні метало-пластикові системи — основний засіб підтримання комфортної температури у приміщеннях.

Як розповів присутнім директор ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» Олександр Тимощук, вікна марки  «ВІКНОВА» із профілю REHAU, встановлені у дитячій лікарні, мають кращі показники теплозбереження, продовжений термін експлуатації, дозволяють проводити процес провітрювання у кількох режимах, відповідають вимогам ДСТУ, санітарним нормам і рекомендовані для встановлення у лікувально-оздоровчих закладах.

Нещодавно пройшла акція  «Зігріємо теплом», під час якої була надана допомога лікувальним закладам Рівненської області, і в рамках якої спільно з компанією «РЕХАУ» встановили 143 метало-пластикових вікна у лікувальному корпусі обласної дитячої лікарні. Маємо надію, що цей спільний проект ТОВ «РЕХАУ» і ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР», сприятиме скорішому одужанню дітей і їх комфортному перебуванню у лікарні.

Генеральний директор ТОВ «РЕХАУ» Федір Омелінський підтвердив, що саме довготривала співпраця із «РЕНОМЕ» підштовхнула їх піти на втілення благодійного проекту, який був успішно реалізований.

— Поряд зі здобуттям економічних результатів діяльності ми відчуваємо певні соціальні обов'язки, тому й проводимо такі благодійні акції. Ми залюбки ідемо назустріч, і нам дуже приємно, що наші партнери якісно виконали таке важливе замовлення.

Оценка материала:

3.60 / 5
Cпільна благодійна акція ТОВ «РЕХАУ» та ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» 3.60 5 5
Прес-релізи / Інше
01.02.2008 20:57 26588
Еще материалы раздела «Інше»