<
НОВИНИ ДНЯ: Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
16.02.2011 18:38 8428

Audi A6 Allroad Quattro- победитель OFF ROAD AWARD 2011

Читатели немецкого журнала OFF ROAD признали Audi A6 allroad quattro лучшим автомобилем в категории «Кроссовер». Audi Q5 присудили 3 место в категории «SUV».

 

По результатам голосования читателей, Audi A6 allroad quattro занял первое место в категории "Кроссовер". Его вместительность и универсальность сочетаются с превосходными динамическими характеристиками и отличной управляемостью - как на обычных дорогах, так и в условиях бездорожья.
Audi Q5 также был отмечен читателями журнала и занял третье место в категории "SUV". Автомобиль отличается динамикой спортивного седана и универсальностью трансформируемого салона. Среднеразмерный внедорожник идеально подходит для активных людей и является отличным спутником в любых ситуациях - в сфере бизнеса или спорта, на отдыхе и в семейных поездках.
Автомобильный журнал "OFF ROAD" проводит опросы читателей с 1982 года. В этом году в голосовании приняли участие 53 648 человек, определившие лучшие автомобили из 101 модели в восьми категориях. В церемонии награждения, которая прошла 10 февраля в Мюнхене, принял участие Миша Элерс (Mischa Ehlers), руководитель отдела маркетинга AUDI AG в Германии.

Оценка материала:

3.56 / 9
Audi A6 Allroad Quattro- победитель OFF ROAD AWARD 2011 3.56 5 9
Прес-релізи / Авторинок
16.02.2011 18:38 8428
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 356
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 299
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370