НОВИНИ ДНЯ: У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloombergвсі новини дня
28.11.2012 18:21 1114

Розрахуватися в МакДональдз можна безконтактною карткою

МакДональдз Україна, компанія Visa та Ощадбанк оголошують початок впровадження інноваційної системи оплати банківськими картками.

МакДональдз в Україні вперше забезпечить прийом безконтактних карт Visa payWave разом із іншими банківськими картками. До кінця 1-го кварталу 2013 року система буде реалізована в усіх закладах МакДональдз в Україні. Усі платіжні термінали, встановлені в мережі закладів швидкого обслуговування МакДональдз, а це близько 750 кас, прийматимуть для оплати як традиційні платіжні картки, так і безконтактні картки, такі як Visa payWave. Крім того, завдяки новітньому обладнанню, яке встановив Ощадбанк на підприємствах МакДональдз, відвідувачі ресторанів мають змогу самостійно розплачуватися карткою, не передаючи її касирові.

Технологія Visa payWave може бути реалізована також і на мобільних телефонах, що підтримують безконтактні платежі. Сплачувати за допомогою мобільного телефону можна в тих самих терміналах МакДональдз.

Безготівкові платежі в цілому, і технологія безконтактної оплати payWave зокрема, надають низку переваг споживачам і торгово-сервісним підприємствам. Безготівкові платежі спрощують процес оплати, допомагають вирішити проблеми з рештою, особливо з дрібними грошима, і таким чином дають змогу прискорити обслуговування клієнтів. МакДональдз очікує економити кілька секунд у процесі розрахунку.

 

Оценка материала:

5.00 / 2
Розрахуватися в МакДональдз можна безконтактною карткою 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
28.11.2012 18:21 1114
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»