<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єрвсі новини дня
28.11.2012 21:00 1366

Клюєв на дав заробити сину свого заступника

Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв скасував результат тендеру щодо придбання десяти легкових автомобілів у «Арма Моторс» на суму 2,5 млн грн.

Про це він заявив у середу по завершенні засідання підготовчої групи у Верховній Раді.

«Я підписав розпорядження скасувати цей тендер і звільнити тих людей, які допустили це. Сьогодні вони вже будуть звільнені», - заявив Клюєв.

Але журналісти выдзначають, що за годину до того, коли вони спитали очільника РНБО про цей тендер, Клюєв сказав, що нічого не знає про це.

Протягом наступної години, до оголошення свого рішення, він перебував на засіданні робочої групи з підготовки роботи нового парламенту.

Раніше повідомлялося, що Апарат РНБО 23 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Арма Моторс» на придбання десяти добре оснащених легкових автомобілів на суму 2,5 млн грн.

Засновниками ТОВ «Арма Моторс» є Роман Казанко та Олександр Сівкович, син заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, який входить до керівництва Апарату РНБО, вказує Українська правда.

Оценка материала:

5.00 / 1
Клюєв на дав заробити сину свого заступника 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
28.11.2012 21:00 1366
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»