<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗСвсі новини дня
Політика
Україна
07.12.2012 19:00 14301

З осені 2013 Україна скасовує призов до армії

Згідно з новою Військовою доктриною і Стратегією національної безпеки Україна переводить Збройні сили на контрактну основу. Останній призов заплановано на кінець наступного року.

Про це повідомив перший заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України віце-адмірал Ігор Кабаненко.

«Ми маємо такі плани, щоб наприкінці наступного року провести останній призов на строкову військову службу. Рівень вимог до військовослужбовців тепер потребує професійного підходу й професійних навичок», – сказав у програмі «Ми разом» віце-адмірал Кабаненко, повідомляє «Радіо Свобода».

За його словами, поряд із скороченням Збройних сил відбувається зміна їхньої  структури і переоснащення військових підрозділів, так «лише на відновлення кораблів направлено у п’ять разів більше коштів, аніж минулого року».

І. Кабаненко також наголосив, що в  2012 році «вдвічі підвищили заробітну плату морякам, льотчикам, авіаційно-технічному персоналу, десантникам, кримським підрозділам».

Оценка материала:

5.00 / 4
З осені 2013 Україна скасовує призов до армії 5.00 5 4
Політика / Україна
07.12.2012 19:00 14301
Еще материалы раздела «Україна»