<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закускивсі новини дня
Бізнес
Економіка
29.10.2008 15:01 10485

Виктор Ющенко: металлургия не должна обанкротиться

Правительство может многое сделать для того, чтобы такие проблемные сектора, как металлургия, не обанкротились. Можно, например, снизить для предприятий металлургии тарифы на электроэнергию, транспортные услуги, газ, говорит Виктор Ющенко, президент.

Я не понимаю депутатов, которые говорят, что государство не должно поддерживать миллиардеров за счет несостоятельных граждан. Речь идет не о миллиардерах, а о столпах украинской промышленности, добавил г-н Ющенко.

Оценка материала:

4.25 / 8
Виктор Ющенко: металлургия не должна обанкротиться 4.25 5 8
Бізнес / Економіка
29.10.2008 15:01 10485
Еще материалы раздела «Економіка»