<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росієювсі новини дня
Політика
Україна
01.03.2013 18:30 4482

Власенко знайшов компромат на Володимира Щербаня

Народний депутат від «Батьківщини», захисник екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко пов’язує свій можливий арешт із тим, що справа про вбивство Щербаня розвалилася.

Він нагадав, що на понеділок заплановано допит колишнього губернатора Володимира Щербаня. Однак, за словами Власенка, захист знайшов ексклюзивні документи, пов’язані зі свідком Володимиром Щербанем.

«Зазначені документи свідчать про те... Ви, напевно, знаєте, що з осені 1996 року між Євгеном Щербанем і Володимиром Щербанем стався конфлікт. Вони до цього були дуже близькі. Володимир Щербань був політичним крилом їх угруповання, а Євген Щербань – діловим», – повідомив Власенко.

Він зазначив, що, починаючи з кінця літа 1996 року, між ними стався конфлікт.

«Євген Щербань почав робити ставку на Євгена Марчука як на політичне крило. Ми отримали документи, через два дні після вбивства, 5 листопада 1996 року, з рахунків компанії, що належала вбитій дружині Євгена Щербаня, було списано $2112056 на компанію сина Володимира Щербаня. Тобто ці гроші було вкрадено в загиблої родини Євгена Щербаня. Думаю, наявність цих документів може свідчити про дуже-дуже багато що», - наголосив Власенко, передають Комментарии.

Тому, за його словами, було дано команду форсувати подання до Вищого адміністративного суду запиту про позбавлення Власенка депутатських повноважень.

 

Оценка материала:

4.40 / 5
Власенко знайшов компромат на Володимира Щербаня 4.40 5 5
Політика / Україна
01.03.2013 18:30 4482
Еще материалы раздела «Україна»