<
НОВИНИ ДНЯ: Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенаторавсі новини дня
18.03.2013 11:59 718

Ірина Назарова модерує засідання Комітету з альтернативних вирішень спорів АПУ

Відбулося перше спільне засідання Комітету з альтернативного вирішення спорів Асоціації правників України (АПУ) та Комісії з питань міжнародного арбітражу Українського національного комітету Міжнародної торгової палати.

14 березня 2013 відбулося перше спільне засідання Комітету з альтернативного вирішення спорів Асоціації правників України (АПУ) та Комісії з питань міжнародного арбітражу Українського національного комітету Міжнародної торгової палати на тему «Нові договори України в сфері міжнародної торгівлі та оподаткування: що очікує бізнес?».

Засідання пройшло в дружній атмосфері. Модератором заходу виступила Ірина Назарова – Керуючий партнер АФ «ENGARDE» та Голова Комітету з альтернативного вирішення спорів АПУ. Послухати виступи провідних українських юристів-практиків прийшли як їхні колеги – професійні юристи, так і представники українського бізнесу. Обговорення актуальних питань і проблем у сфері міжнародної торгівлі та оподаткування проходило в жвавій дискусії, учасники засідання обмінялися досвідом, знаннями і професійними секретами.

Ірина Назарова так прокоментувала проведення першого спільного засідання: «Впевнена, спільні заходи дозволять ще більше об'єднати українську юридичну спільноту та розкрити потенціал один одного».

Ольга Файзієва, старший юрист АФ «ENGARDE», виступила в числі доповідачів зустрічі. В ході свого виступу вона проаналізувала норми нової Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Кіпр про уникнення подвійного оподаткування та попередження ухилень від сплати податків на доходи і майно.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ірина Назарова модерує засідання Комітету з альтернативних вирішень спорів АПУ 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
18.03.2013 11:59 718
Еще материалы раздела «Новини підприємств»