<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
19.03.2013 1734

Кличко буде цілитись на електорат Партії регіонів

Наразі малоактивна участь Віталія Кличка і решти керівництва партії УДАР в акції «Вставай, Україно!» може пояснюватися тим, що Кличко розраховує завоювати електорат, який відходить від Партії регіонів.

Таку думку висловив політолог Сергій Таран.

У коментарі для ZAXID.NET 19 березня Сергій Таран наголосив, що для того, аби зрозуміти позицію Віталія Кличка щодо акції «Вставай, Україно!», потрібно побачити його подальші кроки.

«Якщо це буде просто неучасть Кличка у цих протестах, то це буде достатньо невдалий крок, який викликатиме дуже багато питань і мало відповідей. Однак якщо після цього він спробує мобілізувати резерви, які він має і яких не має об’єднана опозиція, насамперед – розчарований електорат Партії регіонів і невизначених виборців Півдня і Сходу України, то цей крок може бути стратегічно виправданим», - зазначив політолог.

«Електорат Кличка більш розкиданий по Україні, ніж в опозиції, і він має шанс взяти частину електорату партії влади на Сході України. Якщо він це зробить, тоді буде зрозуміло, чому він не бере участь в акціях протесту», - додав Сергій Таран.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кличко буде цілитись на електорат Партії регіонів 5.00 5 2
Політика / Україна
19.03.2013 1734
Еще материалы раздела «Україна»