<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові термінивсі новини дня
Політика
Україна
03.06.2013 13:31 829

Парламентариям пришло послание от Януковича

Послание президента Украины Виктора Януковича уже поступило в Верховную Раду Украины, заявляет председатель парламента Владимир Рыбак.

«Послание президента есть в Верховной Раде и оно раздается всем депутатам для работы», - сказал спикер.

При этом он не стал прогнозировать, будет ли В.Янукович лично представлять документ в парламенте. «Что касается участия президента – вы же слышали, когда приходит правительство в пятницу, как его слушают… Поэтому, если ситуация в парламенте будет такой, что Верховная Рада хочет послушать и будет уважение к президенту, конечно же, президент придет и пообщается», - сказал В.Рыбак.

По материалам Интерфакс-Украина

Оценка материала:

5.00 / 1
Парламентариям пришло послание от Януковича 5.00 5 1
Політика / Україна
03.06.2013 13:31 829
Еще материалы раздела «Україна»