НОВИНИ ДНЯ: Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпецівсі новини дня
10.07.2013 14:57 1299

Названі країни, де заробітчанам живеться найкраще

Найкраще українським трудовим мігрантам їхати у Німеччину, Австрію та США.  

Таку думку висловив економіст Ерік Найман.

«Одна з найкращих країн, де найлегше знайти адекватну роботу при хорошій вартості та якості життя - це США та Південь Канади, зокрема Ванкувер, Торонто та Монреаль. І звичайно найкраще працювати у цих країнах за усіма робочими спеціальностями, зокрема, інженерами, а також великим попитом користуються медичні фахівці. Зокрема, українські медсестри», - зазначив Е. Найман.

Крім того, експерт зазначив, що для іноземніх роботодавців не є цікавими інтернет-фахівці з України оскільки їхніми послугами можна користуватися з України через Всесвітню мережу.

За кількістю мігрантів Україна входить до ТОП-20 країн світу, які сукупно формують більше 50% всіх трудових міграційних потоків.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Названі країни, де заробітчанам живеться найкраще 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
10.07.2013 14:57 1299
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»