НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
Політика
Україна
18.07.2013 11:57 2401

Міліціонери, що вбили студента Індила, знову не визнають провину

У Деснянському районному суді міста Києва підсудні міліціонери Сергій Приходько та Сергій Коваленко, яких обвинувачують у причетності до смерті студента Ігоря Індило у Шевченківському райсуді Києва, не визнають себе винними. Про це вони заявили під час судового засідання.  

Після зачитання обвинувального висновку, суддя запитала Сергія Приходька та Сергія Коваленка, чи визнають вони себе винними. Однак обидва підсудних заявили суду, що не вважають себе винними.

Також вони виявили ініціативу свідчити на судовому засіданні після дослідження усіх матеріалів справи.

Крім того, головуюча суддя І. Дігтяр задовольнила клопотання прокурора Н.Сьоми про порядок вивчення доказів. Тобто, спочатку будуть допитані потерпілі, потім свідки, які заявлені у матеріалах кримінальної справи, Допитати потерпілих, свідків, які заявлені у матеріалах кримінальної справи, дослідження матеріалів справи і потім допитають підсудних С. Приходька та С. Коваленка.

Деснянський районний суд міста Києва розпочав розгляд кримінальної справи по суті стосовно двох міліціонерів щодо причетності до смерті студента Ігоря Індила у Шевченківському рай управлінні МВС в травні 2010 року. Суддя поставила на обговорення клопотання про можливість проведення відеозйомки судового засідання, які надійшли від низки телеканалів. Підсудні та їхні захисники не заперечували проти присутності тележурналістів, але не хотіли, аби їх знімали, адже в одного з підсудних є малолітня дитина.

Представники потерпілих наголосили, що дитина одного з міліціонерів «навряд чи буде дивитися в новинах розгляд судового процесу», тому не заперечували проти проведення фото і відеозйомки.

Суддя І.Дігтяр, повернувшись з нарадчої кімнати, повідомила, що суд постановив відмовити у задоволенні клопотання телекомпаній про дозвіл проведення відеозйомки.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міліціонери, що вбили студента Індила, знову не визнають провину 5.00 5 1
Політика / Україна
18.07.2013 11:57 2401
Еще материалы раздела «Україна»