<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
11.11.2013 6529

Євроінтеграція зупинить розвиток України - Чечетов

За умови підписання Угоди про асоціацію Україна зупиниться у розвитку на 15 років.

Таку думку висловив народний депутат України, перший заступник Голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

«Добре буде через 15 років. А одразу стане погано, дуже погано. Як тільки ми підпишемо євроінтеграцію – буде дуже погано. Закриються російські ринки, зупиняться підприємства, люди втратять робочі місця... Але опозиція каже, що нехай народ потерпить 15 років. За те, щоб через 15 років жити добре, давайте зараз закриємо половину підприємств, людей виженемо на вулицю, і потерпимо років 10. Це говорять ті, хто їздить на мерседесах і так далі», - переконаний народний обранець.

«Президент чітко позначив шлях до євроінтеграції. Але справа в тому, що політично визначений курс, зачіпає перш за все виробників, промисловців. Але ми не повинні будь-якою ціною реалізовувати цей курс. Промисловці переконані, що якщо ми просто будь-якою ціною, як то кажуть повернемося до Росії спиною, до чого нас підштовхують, то це просто згубно для країни. Це означатиме, що половина промисловості завтра зупиниться»,- розповів народний депутат.

Чечетов переконаний, що великі підприємства України постраждають, через перекриття російського ринку.

«Ці підприємства – це індустріальне серце країни. І воно просто зупиниться. А коли серце зупиняється – людина помирає. Те саме і в країні – якщо індустріальна мережа перестає битися – країна просто помирає. Тому промисловці на зустрічі із М.Азаровим виразили своє занепокоєння, що «будь-якою ціною» і особливо ціною повного розриву відносин із Росією, така інтеграція користі країні не принесе», - додав нардеп.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

3.40 / 5
Євроінтеграція зупинить розвиток України - Чечетов 3.40 5 5
Політика / Україна
11.11.2013 6529
Еще материалы раздела «Україна»