НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
08.01.2014 12:00 3095

Працівники СБУ будуть лікуватись за півмільйона гривень

Військово-медичне управління Служби безпеки України (СБУ) уклало низку угод на закупівлю послуг лікувальних закладів на загальну суму 0,5 млн грн.

Інформація про це опублікована у "Віснику державних закупівель" № 1 (847).

Так, угоди на 200 тис. грн і на 300 тис. грн підписано з Головним військово-медичним клінічним ордена Червоної зірки центром "Головний військовий клінічний госпіталь".

Обидва тендери були проведені за процедурою "закупівля в одного учасника".

У Головному військовому клінічному госпіталі упродовж 2014 року будуть лікуватися пенсіонери з числа військовослужбовців СБУ, яким відповідно до законодавства надані пільги щодо безоплатного користування військово-медичними закладами відповідних військових формувань.

Вони мають право на отримання там медичної допомоги також у разі відсутності за місцем проходження ними військової служби військово-медичних закладів відповідних військових формувань або відсутності у них необхідних відділень, фахівців чи спеціального медичного обладнання та у невідкладних випадках.

З цієї ж причини у Головному військовому клінічному госпіталі зможуть лікуватися чинні військовослужбовці СБУ.

За повідмоленням Gazeta.ua.

Оценка материала:

3.00 / 2
Працівники СБУ будуть лікуватись за півмільйона гривень 3.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
08.01.2014 12:00 3095
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»