<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Політика
Україна
11.02.2014 17:20 38316

Молодий "регіонал" "наїхав" на Коломойського, Фірташа та Порошенка

Народний депутат від Партії регіонів, колишній секретар Донецької міськради Микола Левченко звинуватив декількох українських олігархів у роботі проти президента Віктора Януковича.  

Таку заяву народний депутат зробив під час виступу в Донецькій облдержадміністрації. За його словами, зараз Україна схожа на піратський човен.

«Палять працівників МВС, вбивають людей – це все боротьба за владу. В телеканалів є власники – Коломойський, Пінчук, Порошенко, Фірташ. Вони усі переживають за свої капітали та усі займають свої позиції. Їх позиція це політика проти влади. Вони брешуть та перекручують факти, провокують розкол, щоб зберегти свої переваги у бізнесі», - заявив нардеп.

За повідомленням "Новостей Донбасса".

Оценка материала:

1.93 / 14
Молодий "регіонал" "наїхав" на Коломойського, Фірташа та Порошенка 1.93 5 14
Політика / Україна
11.02.2014 17:20 38316
Еще материалы раздела «Україна»