<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Бізнес
Економіка
04.03.2014 17:00 11794

Сепаратисти призначили свого голову "Чорноморнафтогазу"

В Криму намагаються взяти під контроль навіть держкомпанії, що забезпечують життєдіяльність АРК.  

Як розповіли у "Чорноморнафтогазі", сьогодні до них прибула група осіб, яка спілкувалася з першим заступником голови правління Володимиром Плечуном (він виконує обов'язки голови на час хвороби).

В ході розмови, зокрема, з'ясувалось, що призначений парламентом Криму прем'єром Сергій Аксьонов призначив новим керівником компанії прибулого Андрія Ільїна.

Жодних силових дій при цьому не відбувалося, розмова тривала приблизно годину.

Нам стакожє стало відомо, що на 16.00 призначена зустріч Ільїна, Аксьонова і представників "Чорноморнафтогазу". Очевидно, там обговорюватимуть усі деталі цього "призначення".

Держпідприємство «Чорноморнафтогаз» входить до складу НАК «Нафтогаз України» й спеціалізується на розвідці та видобутку нафти й газу в акваторії Чорного та Азовського морів. Рішення про призначення або звільнення керівника компанії приймає виключно НАК «Нафтогаз України», як власник 100% пакета акцій «Чорноморнафтогазу».

За повідмоленням Еспресо.TV.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сепаратисти призначили свого голову "Чорноморнафтогазу" 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
04.03.2014 17:00 11794
Еще материалы раздела «Економіка»