<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Бізнес
Економіка
11.03.2014 10:15 11401

Україна фінансуватиме Крим й надалі

Попри блокування окупантами та сепаратистами головних об'єктів півострова, Україна справно фінансує Крим. Бюджетно-казначейське обслуговування там здійснюють у штатному режимі.

 

Так твердить міністр фінансів Олександр Шлапак.

Він каже, що гроші на всі соціальні виплати та армію до Криму переказують без затримок. Згідно з графіком тривають проплати і в державний бюджет із кримської податкової.

У такому самому режимі, пообіцяв глава Мінфіну, із півостровом працюватимуть і надалі.

"Крим буде продовжуватися фінансуватися в тому ж режимі, як і по сьогоднішній день. Як довго - мені сказати важко. Оскільки це буде залежати від політичних рішень, які, швидше за все, будуть прийматися на рівні парламенту", - заявив Шлапак.

Якщо перебої і є, то їх винуватцями є самопроголошена кримська влада, твердять урядовці.

Так, за словами Арсенія Яценюка, вона вже заблокувала роботу фінустанов, спробувала захопити частину приміщень та навіть зламати бази даних Нацбанка та Держказначейства. Тепер в установах намагаються відновити нормальну роботу.

Однак, пообіцяв прем'єр, це не завадить вчасно виплачувати зарплати, насамперед – військовим.

"Заробітна платня йде через один із українських банків. І заробітна платня у 125 мільйонів уже буде перерахована на персональні рахунки кожного військового. Це питання чітко вирішене. З завтрашнього дня ми усі перерахування здійснюємо", - запевнив Яценюк.

За повідомленням ТСН.

Оценка материала:

2.00 / 4
Україна фінансуватиме Крим й надалі 2.00 5 4
Бізнес / Економіка
11.03.2014 10:15 11401
Еще материалы раздела «Економіка»