НОВИНИ ДНЯ: Головний економіст Китаю зник після критики в бік Сі Цзіньпіна, - WSJ  "Формула миру може припинити війну": Зеленський розповів, як обійти вето Росії в Радбезі ООН  Місцями опади. Синоптики попередили, де наприкінці робочого тижня пройдуть дощі та потепліє до +28 градусів  Експерт про різку заяву Трампа на адресу Зеленського: є два більш важливих моменти  Дуда повідомив, як діятиме, якщо Росія атакує українські АЕС  Дощі у чотирьох областях. Синоптики дали прогноз на 27 вересня в Україні  Україна легітимно обороняє свою територію, - президент Словаччинивсі новини дня
Політика
Україна
25.03.2014 21:00 13038

Діями "Правого сектору" може скористатися Москва - РНБО

В Раді національної безпеки і оборони занепокоєні погрозами "Правого сектору" голові МВС, та їхніми закликами до силових дій.  

Про це заявила на брифінгу у вівторок заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар.

"Цю ситуацію спробують використати з метою дестабілізації ситуації в країні. Однозначно, що будь-які погрози на адресу на глави МВС, будь-які погрози щодо застосування сили є протиправними і загрожують стабільності вже в усіх регіонах України, в тому числі і в Києві, зважаючи на те, де сьогодні розміщується "Правий сектор", - сказала Сюмар.

За словами заступника секретаря РНБО, в.о. президента Олександр Турчинов найближчим часом опублікує окрему заяву з цього приводу.

"Сьогодні дуже важливо усім утриматися від таких протиправних заяв і не дестабілізувати ситуацію, чого, очевидно, чекає Москва", - наголосила вона.

Як відомо, член "Правого сектору" Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, був вбитий в ніч з понеділка на вівторок на Рівненщині. За версією міліції, його смертельно поранили під час затримання, оскільки він відкрив вогонь у бік бійців спецпідрозділу "Сокіл", які намагалися його затримати.

Місцеві активісти "Правого сектора", однак, заявили, що версія міліції є брехливою і вже пообіцяли помститися голові МВС Арсену Авакову. Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош зажадав негайної відставки Арсена Авакова та арешту всіх причетних до вбивства Музичка.

За повідомленням "Української правди".

Оценка материала:

2.00 / 4
Діями "Правого сектору" може скористатися Москва - РНБО 2.00 5 4
Політика / Україна
25.03.2014 21:00 13038
Еще материалы раздела «Україна»