<
НОВИНИ ДНЯ: Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкоювсі новини дня
Політика
Україна
24.07.2014 1968

Люди Януковича починають скуповувати уламки коаліції в Раді

10 депутатів від фракції «Батьківщина» написали заяви про вихід із коаліції.

Про це розповів депутат Микола Томенко і пред'явив журналістам заяви за підписами Томенка, Юрія Стеця, Ірини Луценко, Геннадія Зубка, Ігоря Гриніва, Дмитра Андрієвського, Володимира Ар'єва та Олександра Бригинця. Також пізніше стало відомо, що таку саму заяву написав депутат Руслан Князевич.

Томенко також висловив переконання, що інша частина депутатів фракції, які раніше вимагали ухвалення змін до закону про вибори перед розпуском коаліції, пристануть на пропозицію колег голосувати цей закон вже після розпаду більшості.

«Я переконаний що абсолютна більшість колег із «Батьківщини» готові до позачергових виборів і готові працювати разом на зміни до закону про вибори", - сказав Томенко

Він також повідомив, що «люди Януковича, починаючи з третьої години ранку, коли стало відомо, що «Свобода» і «УДАР» виходять із коаліції, почали роботу щодо формування нової більшості».

«Ця частина людей сьогодні працює з представниками проукраїнських фракцій, говорячи про те, що шанси стати депутатами є не у всіх, а от гроші заробити шанси є. Але я переконаний, що це не допоможе. Ми місяць активно попрацюємо, указ президента з'явиться 24 або 25 серпня а 26 жовтня ми підемо на вибори», - наголосив Томенко.

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

5.00 / 1
Люди Януковича починають скуповувати уламки коаліції в Раді 5.00 5 1
Політика / Україна
24.07.2014 1968
Еще материалы раздела «Україна»