<
НОВИНИ ДНЯ: Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?всі новини дня
Політика
Україна
24.07.2014 1105

Російський агресор погрожує і надалі викрадати українських військових

Слідчий комітет Російської Федерації звинувачує понад 40 українських військових у стрільбі по мирних жителях на сході України.

Про це заявив керівник комітету Олександр Бастрикін на розширеному засіданні колегії СК РФ у Петербурзі.

«Ми активно працюємо над установленням конкретних виконавців військових злочинів проти людяності, порушення правил ведення воєнних дій. Нам відомі імена понад 40 військовослужбовців середньої ланки, які здійснювали обстріл мирних кварталів в Україні», - сказав він.

Бастрикін заявив, що найближчим часом у рамках порушених кримінальних справ щодо подій в Україні плануються нові затримання. «Скоро будуть нові затримані, нові арештовані», - заявив російський чиновник.

Нагадаємо, наразі в полоні російського агресора перебуває доброволець батальйону «Айдар» Надія Савченко, яку було викрадено з території України.

Оценка материала:

2.33 / 3
Російський агресор погрожує і надалі викрадати українських військових 2.33 5 3
Політика / Україна
24.07.2014 1105
Еще материалы раздела «Україна»